2022-12-01 11:55Pressmeddelande

Enkla Media lanserar ny sajt som jämför mobiltelefoner och mobilabonnemang

Enkla Media som har lång erfarenhet av att driva jämförelse- och konsumentupplysningstjänster lanserar nu Smartphones.se en ny sajt inom telekom. Sajten ska underlätta för konsumenter att jämföra priser på mobiltelefoner och mobilabonnemang för att hitta prisvärda och trygga lösningar.

Den nya sajten ska göra det lättare för konsumenter att hitta den rätta mobilen och det rätta mobilabonnemanget. Det är inte bara priset som behöver jämföras utan också vad som i övrigt ingår vad gäller surfmängder, utlandssamtal, täckning, med eller utan mobil och även många andra faktorer att ta hänsyn till.

– Anledningen till att vi tog fram sajten var att det var så svårt att jämföra priser för mobilabonnemang med eller utan mobiltelefon samt endast mobiltelefoner utan abonnemang, säger Fredrik Falkengren, VD för Enkla Media.

Dagsaktuella priser med API:er

Jämförelsetjänsten är uppbyggd på ett smart sätt för att kunna hämta alla dagsaktuella priser per automatik via API:er. Det ger konsumenterna tryggheten och vetskapen med att priserna stämmer både för abonnemang och telefoner. Att priser uppdateras i realtid är en viktig del för att tjänsten ska vara till nytta.

Heltäckande tjänst för abonnemang och mobiler

Många av dagens tjänster för jämförelser inom telekom har bara med en del av alla mobiloperatörer som finns på den svenska marknaden. Likaså går det att hitta flera separata tjänster för abonnemang respektive mobiltelefoner. Smartphones.se kompletterar utbudet av jämförelsetjänster genom att kombinera dessa delar.

– Målsättningen är att vara heltäckande av alla mobiler som släpps på svenska marknaden, med tekniska specifikationer, produkttester, recensioner och priser, kommenterar Fredrik Falkengren om sajten Smartphones.se.

Stort fokus på mobiltelefoner

Smartphones.se satsar på att vara den bästa sajten för att jämföra mobiltelefoner och mobilabonnemang. Konsumenterna kan jämföra både modeller och tillverkare för att kunna hitta den mobil som passar bäst utifrån de behov som finns för alla, likväl som studerande, äldre eller om man behöver en telefon för barn.

Prismässigt kan konsumenterna enkelt leta sig fram till en lyxig variant bland de senaste modellerna eller hitta ett bra budgetalternativ om man inte vill spendera så mycket. Det ska vara enkelt att jämföra både med och utan abonnemang för att hitta rätt smartphone oavsett om man föredrar Android som operativsystem eller om man vill ha en iOS från Apple.

 


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.