2022-02-01 12:28Nyheter

Snart utses företagen med de nöjdaste bostadsköparna 2021!

Fredagen den 11 februari är det återigen dags för Prognoscentrets NKI-seminarium. Under seminariet avslöjas vilka bostadsutvecklare och småhusleverantörer som har de nöjdaste kunderna 2021.

Vi kommer att utse vinnarna i kategorierna Bästa bostadsutvecklare, Bästa småhusleverantör och Bästa projekt och även titta på hur branschen som helhet presterat under det gångna året. Kan branschen överträffa 2020 som blev ett rekordår för kundnöjdheten, delvis förklarat av en så kallad covid-effekt? 

När? fredagen den 11 februari kl. 10.00-11.30
Hur? digitalt
För vem? Vi välkomnar alla med med intresse för kundnöjdhetsfrågor och som vill lära sig mer om vad som driver nöjdhet bland köpare av projektbyggda bostäder och småhus.
Kostnad: Seminariet är kostnadsfritt. 

Om Prognoscentrets NKI-undersökning

I mätningen ingår cirka 65 bostadsutvecklare och småhusleverantörer som verkar på den svenska marknaden. Mätningen har genomförts sedan 2007 för projektbyggda bostäder och sedan 2017 för småhusbranschen. 2021 års bransch- och företagsresultat baseras på 10.000 insamlade svar från företagens kunder. 

Läs mer och anmäl dig här.Om Prognoscentret

Prognoscentret erbjuder som oberoende marknadsanalysföretag strategiska, taktiska och operativa beslutsunderlag till aktörer inom den nordiska byggbranschen. Företaget har idag flertalet av marknadens ledande aktörer som kunder. Med varierande analyser och undersökningsmetoder tillgodoses behov och önskemål inom såväl producent- och entreprenadled som inom handel, bank och consulting. Prognoscentret är Sveriges och Norges representanter i Euroconstruct® och har därigenom en unik tillgång till information om motsvarande marknader i hela Europa.


Kontaktpersoner

Erika Knutsson
Marknads- och utvecklingschef
Erika Knutsson