2023-12-13 11:55Pressemelding

Porterbuddy Kåret til Årets Fraktselskap 2023 av Prisjakt-brukere

Foto: Pia BråthenFoto: Pia Bråthen

I Prisjakts årlige konkurranse, der deres brukere stemmer fram sine favoritter, har Porterbuddy nok en gang stått øverst på pallen som Årets Fraktselskap 2023. Denne utmerkelsen er en anerkjennelse av deres konstante streben etter innovasjon og engasjement for å tilfredsstille innen fraktsektoren.

Porterbuddy har gjort et solid inntrykk i bransjen og blant forbrukerne med sin fremtidsrettede og miljøbevisste leveringsmodell. Deres evne til å tilby både fleksible og effektive leveringsalternativer har resultert i en sterk kundetilfredshet, noe som har vært nøkkelen til deres seier i to år på rad.

Christoffer Reina, Norgessjef for Prisjakt i Norge, deler sin begeistring over resultatet: 

“Det er en super nyhet at Porterbuddy vinner Årets Fraktselskap 2023 – de har virkelig satt et nytt nivå i bransjen. De er ikke bare nyskapende; de er proaktive i å møte kundenes behov og går foran med et sterkt fokus på bærekraft. Dette er ikke bare imponerende, det setter en standard for fremtiden for leveringstjenester."

 Erik Enfors, landsjef for Instabee (Porterbuddy/Instabox) uttaler seg om deres seier:

Porterbuddys engasjement for å kombinere innovasjon og praktisk kundeservice har igjen blitt anerkjent i Prisjakts årlige konkurranse. Med en tilnærming som strekker seg langt utover tradisjonelle leveranser, har de imponert med sin forpliktelse til effektivitet og miljøansvar. Dette har bidratt til at de nok en gang har sikret seg tittelen som Årets Fraktselskap 2023.

“Det er så utrolig gøy å vinne Årets Fraktselskap i år igjen! Vi har alltid trodd på at vi gjør noe spesielt og denne anerkjennelsen fra Prisjakts brukere bekrefter dette. Det er virkelig helt topp, sier Erik Enfors, landsjef for Instabee (Porterbuddy/Instabox).

 


Om Om Prisjakt

Prisjakt.no er Norges største pris- og produktsammenligningstjeneste, og hjelper nordmenn til å handle smartere gjennom å finne riktig produkt til rett pris. Hver måned hjelper Prisjakt.no nær to millioner nordmenn å sammenligne priser og produkter. Prisjakt.no er landets eneste, uavhengige pris- og produktsammenligningstjeneste, og leverandører og butikker kan ikke betale for rangering eller bestemme hvilke produkter som skal prissjekkes. Prisjakt.no er eiet av Schibsted Media Group, og tjenesten er tilgjengelig i ytterligere syv land.