2023-09-28 11:37Pressmeddelande

Två fritidsinvigningar i Sysslebäck fredag 29 september kl. 15.00

Invigning av Fritidsbankens nya lokaler och lokalen för träffpunkt för unga, Sysslebäck, 29 sept 2023Invigning av Fritidsbankens nya lokaler och lokalen för träffpunkt för unga, Sysslebäck, 29 sept 2023

Pressmeddelande/pressinbjudan

Välkommen på invigningen av Fritidsbankens nya lokaler och invigning av lokalen för träffpunkt för unga, vid Temporära, strax söder om Dalbygården i Sysslebäck, fredag den 29 september kl. 15.00.

Prova på-aktiviteter, gofika och invigningstal
Det blir prova på-aktiviteter och gofika. Passa också på att utmana fritidschefen och hennes kollegor i discgolf efter bandklippningen.

Invigningstalare: Thomas Stjerndorff, kommundirektör.

- Fritids-, kultur- och arbetsmarknadsavdelningen är glada att nu kunna presentera en ny lösning och nya lokaler för de här två verksamheterna. Med träffpunkt för unga och Fritidsbanken som goda grannar kommer fler samordningsvinster. Vi tror att grannskapet mellan verksamheterna kan skapa mer fysisk aktivitet och öka rörelseglädjen bland barn och ungdomar i området, säger Kicki Velander, fritidschef, Torsby kommun.

För mer information, vänligen kontakta
Kicki Velander
fritidschef, Torsby kommun.
kerstin.velander@torsby.se
0560-166 90


Om Torsby kommun

Torsby kommun i Värmland ger dig stora möjligheter till en rik fritid hela året. Här kan du bo bra till en rimlig kostnad och det är nära till naturen. Det är två timmar till Oslo och flygförbindelser med hela världen. På plats i kommunen finns Torsby flygplats som har två avgångar per dag Torsby-Arlanda. Vi är 11 000 invånare i kommunen, 1 700 företag och vi har ca 1,2 miljoner gästnätter i kommunen varje år.