2020-02-07 21:08Pressmeddelande

Torsby Bostäder bäst i Sverige!

PersonalenPersonalen vid Torsby Bostäder. Foto: Annette Lauritzen

Torsby Bostäder utsågs torsdagen den 6 februari 2020 till bästa fastighetsbolag i Sverige och tilldelades Kundkristellen för sitt resultat när det gäller nöjda hyresgäster av lokaler.

Bolaget har med hjälp av företaget AktivBo gjort en enkät bland sina hyresgäster och det var i jämförelse med andra fastighetsbolag som Torsby Bostäder nominerades som en av tre bästa i Sverige, och nu vid en gala avslöjades att de var bäst av alla är det gäller service m.m. till de som hyr lokaler hos bostadsbolaget.

  • Det är förstås mycket roligt att få denna utmärkelse, säger Torsby Bostäders VD Håkan Laack. Det betyder mycket att våra kunder, våra hyresgäster uppskattar vårt arbete och att vi står oss jämfört med andra fastighetsbolag. Jag tackar min personal för det goda arbete de göra för våra hyresgäster

Mer information på Torsby Bostäders hemsida: http://www.torsbybostader.se/artikel/torsby-bostader-nominerat-som-ett-av-tre-basta-foretag-i-sverige

 

 


Om Torsby kommun

Torsby kommun i Värmland ger dig stora möjligheter till en rik fritid hela året. Här kan du bo bra till en rimlig kostnad och det är nära till naturen. Det är två timmar till Oslo och flygförbindelser med hela världen. På plats i kommunen finns Torsby flygplats som har två avgångar per dag Torsby-Arlanda. Vi är 11 000 invånare i kommunen, 1 700 företag och vi har ca 1,5 miljoner gästnätter i kommunen varje år.