2019-06-17 09:00Pressmeddelande

Svenska längdlandslaget på träningsläger i Torsby 23/6-1/7

Foto Johanna LundbergFoto Johanna Lundberg

 

Det har blivit en tradition för Svenska längdlandslaget att vara på läger i Värmlands djupa skogar nämligen Torsby veckan efter midsommar mellan den 23 juni – 1 juli.

A-laget, Bauhaus och vallateamet är på plats och förutom skidåkning på snö i skidtunneln, erbjuder Valbergets friluftsområde i Torsby även fin löparterräng och en varierande rullskidbana. Backarna Hovfjället och Tosseberg är några av Torsbys guldkorn och där kör de även sina hårdaste träningspass.

Vi är oerhört stolta över att de väljer att lägga träningsläger just hos oss.

Skidtunneln kommer ha öppet som vanligt för allmänheten den veckan, så passa på att ta ett skidpass i samma veva som dina förebilder.
Se skidtunnelns öppettider på skidtunnel.se/oppettiderOm Torsby kommun

Torsby kommun i Värmland ger dig stora möjligheter till en rik fritid hela året. Här kan du bo bra till en rimlig kostnad och det är nära till naturen. Det är två timmar till Oslo och flygförbindelser med hela världen. På plats i kommunen finns Torsby flygplats som har två avgångar per dag Torsby-Arlanda. Vi är 11 000 invånare i kommunen, 1 700 företag och vi har ca 1,5 miljoner gästnätter i kommunen varje år.

Kontaktpersoner

platschef, Torsby Skidtunnel & Sportcenter
Anna Lindqvist