2023-10-24 06:37Pressmeddelande

Stor ljusshow på Tingshuset under Kvällsöppet den 2 november

Ljusshow på Tingshuset

Missade du fjolårets häftiga ljusshow på Tingshuset i Torsby centrum? I år blir det en stor ljusshow på Kvällsöppet den 2 november.

Efter en stor succé förra året blir det i år igen en stor ljusshow under arrangemanget Kvällsöppet den 2 november. Tingshuset mitt i centrum kommer vara belyst via en stor projektor och en häftig animerad ljusshow visas. Ljusshowen är kostnadsfri och spelas en gång i halvtimmen med start kl. 18.30. Sista visningen blir ca 21.00

Kvällsöppet 2 november                                                                                                              Ljusshowen är en del av arrangemanget Kvällsöppet. Kvällsöppet är ett årligt evenemang i Torsby centrum som arrangeras under höstlovsveckan vecka 44. Centrum fylls av roliga aktiviteter för alla åldrar och butikerna har extraöppet med fina erbjudanden. Kvällsöppet arrangeras av näringslivsföreningen iTorsby.

Zombieorrientering, kostnadsfri barnteater med två föreställningar, barnaktiviteter med Emil-tema i Tingshusparken, stor ljusshow på Tingshuset är några av aktiviteterna som sker under kvällsöppet. Tävlingen TorsbyTuren startar där du har chans att vinna iTorsby presentkort. Läs mer om TorsbyTuren på www.itorsby.se/aktiviteter.

Information om Kvällsöppet uppdateras på www.itorsby.se och iTorsbys sociala medier. Instagram: @itorsby, Facebook: @itorsby

Kontakt: André Liljemark, näringslivsutvecklare Torsby kommun.

E-post: andre.liljemark@torsby.se, tfn: +46 73 097 39 37.


Om Torsby kommun

Torsby kommun i Värmland ger dig stora möjligheter till en rik fritid hela året. Här kan du bo bra till en rimlig kostnad och det är nära till naturen. Det är två timmar till Oslo och flygförbindelser med hela världen. På plats i kommunen finns Torsby flygplats som har två avgångar per dag Torsby-Arlanda. Vi är 11 000 invånare i kommunen, 1 700 företag och vi har ca 1,2 miljoner gästnätter i kommunen varje år.