2023-03-31 10:37Pressmeddelande

Äntligen dags att presentera årets stora artist på Våryran i Torsby

Bild på artisten Freddy KalasFreddy Kalas. Foto: Sky Agency

Våryran är tillbaka och i år blir det ett ordentligt kalas! Den folkkäre artisten Freddy Kalas gästar Torsby centrum den 19 maj.

Varje år, i samband med klämfredagen i anslutning till Kristi himmelfärdsdag, genomförs Våryran. En populär kostnadsfri familjetillställning i centrala Torsby. Torsby centrum är fyllt av roliga aktiviteter för stora och små med bland annat hoppborgar, andra scenframträdanden och fina erbjudanden i butikerna.

- Otroligt roligt att vi kan erbjuda en show av en så stor artist som Freddy Kalas som har låtar med nästan 80 miljoner spelningar på Spotify, säger André Liljemark, näringslivsutvecklare Torsby kommun.

- Våryran är en av årets höjdpunkter i centrala Torsby med mycket folk och en härlig stämning, säger Johan Ek butikschef på Euronics, som är en av ca 100 medlemsföretag i näringslivsföreningen iTorsby.

- Vi är glada över att ha ett årligt arrangemang som Våryran, ett viktigt event som lockar många besökare, säger Thomas Stjerndorff, kommundirektör Torsby kommun

Arrangör för Våryran är näringslivsföreningen iTorsby i samarbete med Torsby kommun.

Kontakt: André Liljemark, näringslivsutvecklare Torsby kommun, e-post: andre.liljemark@torsby.se, tfn: +46 73 097 39 37.Om Torsby kommun

Torsby kommun i Värmland ger dig stora möjligheter till en rik fritid hela året. Här kan du bo bra till en rimlig kostnad och det är nära till naturen. Det är två timmar till Oslo och flygförbindelser med hela världen. På plats i kommunen finns Torsby flygplats som har två avgångar per dag Torsby-Arlanda. Vi är 11 000 invånare i kommunen, 1 700 företag och vi har ca 1,2 miljoner gästnätter i kommunen varje år.