2017-09-04 11:00Pressmeddelande

Texas Longhorn öppnar i Växjö

Under september månad slår Texas Longhorn upp dörrarna i Växjö. Restaurangen är centralt belägen på Båtmanstorget med en fin uteservering och ett 60-tal sittplatser inomhus.

– Vi har sett att det finns ett behov av och utrymme för ett riktigt Steakhouse i restaurangutbudet i Växjö. Vi bestämde vi oss för att bli en del av Texas Longhorn då det är ett starkt och etablerat varumärke med hög kvalitet på sina produkter, säger Toba Oguz – nybliven franchisetagare.

– Att öppna en Texas Longhorn tillsammans med Toba och hans familj, känns tryggt. Det är en entreprenöriell och etablerad familj i Växjö med lång erfarenhet från både branschen och den lokala marknaden.


Om Texas Longhorn

Idag, över 20 år senare, har Texas Longhorn kommit att bli ett omtyckt och väletablerat varumärke med över 30 restauranger i Sverige, fördelat på två varumärken. Texas Longhorn Steakhouse har framgångsrikt sitt fokus på grillmenyn och Texas Longhorn Burgers & Deli på grillade hamburgare. En av de viktigaste faktorerna till Texas Longhorns framgång tror vi är vårt fokus på kvaliteten i det vi serverar och där köttet spelar en viktig roll. Bra kött för oss är ett högkvalitativt kött från utvalda producenter med hög marmorering. Visuellt och smakmässigt ska det vara tilltalande för dig som köttälskare.