2015-12-17 14:00Pressmeddelande

Polarn O. Pyret – 40 år av lekfullhet!

null

Under fyrtio år har Polarn O. Pyret skapat kläder för att barn ska få vara barn och med fokus på att alltid utgå ifrån barnens perspektiv. Vi har utmanat envisa könsroller och staplat miljömärkningar på varandra. Vi har låtit väder och vind utmana oss att göra starkare och bättre kläder som håller för vildare och roligare lekar. 2016 firar Polarn O. Pyret 40 år och det kommer att firas ordentligt under hela året!

Årets första kollektion kommer att bjuda på en uppdaterad Polarn O. Pyret-rand i vårens färgskala. Allt för att fira vårt ursprung – randen som varit med oss sedan 1976.

-Vi startar upp jubileums-året med en randig chock och bjuder på busiga vårplagg i ekologisk bomull som livar upp i vintermörkret. Vårt jubileumsår kommer att fyllas med en mängd överraskningar och lekfulla nedslag som stort kalas och flera lekfulla kollektioner under året. Vi hoppas på ett enda stort kalas som sträcker sig som en röd tråd igenom hela 2016, säger Karina Lundell, designchef på Polarn O. Pyret.

Hela året kommer vi att bjuda på kalasnedslag av olika slag och det kommer att hända saker i alla våra butiker och runt om i landet under hela 2016 – håll utkik!

Årets första jubileumskollektion hänger i butik från vecka 3 2016.

Presskontakt:Louise Sillrén, Project Marketing Manager Sweden. Telefon: +46 768 87 20 51
E-post: louise.sillren@polarnopyret.rnb.se 

Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret är ett svenskt varumärke inom barnklädessegmentet och är kända för sin höga kvalitet, funktionalitet och unika design. Sedan starten 1976 och lanseringen av den klassiska randiga trikåkollektionen, har Polarn O. Pyret levt efter filosofin att barn behöver kläder som går att leka i. Kläder som låter barn vara barn. Polarn O. Pyret har i dagsläget drygt 135 butiker, varav 62 i Sverige, och har siktet inställt på fortsatt internationell expansion. Polarn O. Pyret expanderar internationellt i egen regi samt via Master Franchisetagare. Idag finns butiker i Sverige, Norge, Irland, Island, Estland, Lettland, Finland, USA, England, Skottland och Nederländerna. Vi säljer även via e-butik i Sverige i Europa och USA. Konceptet ägs av den börsnoterade koncernen RNB RETAIL AND BRANDS. För mer information se www.polarnopyret.se


Om Polarn O. Pyret

Polarn O Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se


Kontaktpersoner