2016-01-07 14:40Pressmeddelande

Det är vår i luften hos Polarn O. Pyret!

null

Polarn O. Pyret möter våren 2016 med flera nya klara färger bland ytterplaggen. Som vanligt är alla våra ytterplagg väl rustade för fartfyllda lekar i alla väder. Tejpade sömmar, vattenavvisande material, reflexer i 360 grader, slitstarka material som andas skapar frihet för barnen i vår.

Vårens ytterplagg från Polarn O. Pyret bjuder på skaljackor och vindfleece-jackor i klara vårfärger. Alla Polarn O. Pyrets ytterplagg med vattenavisande förmåga är helt fria från impregneringar innehållande perfluorerade ämnen, även kallade PFC:er. Nytt för våren 2016 är att vi har tagit fram nya fothällor i fyra färger till våra skalbyxor och overaller. 5 kr av varje såld fothälla går oavkortat till World Childhood Foundation.

Vår vindfleecejacka kommer i fem färger och går att knäppa ihop med vår skaljacka vilket gör att plaggen ihop kan användas tidigt in på vårkanten för att hålla vårens lynniga väder på utsidan. Avtagbar huva och dragsko i nederkanten av våra jackor gör dem flexibla och anpassas lätt efter barnen. 

Vår softshelljacka kommer i två nya färger, gråmelange och cerise. Ett mellanlager som med fördel kan användas som jacka när det blir lite varmare ute.

En annan nyhet för våren är vår galonjacka som kommer i nya busiga mönster dels i vår klassiska rand i rött och grönt och i sjödjursmönstrat. En annan nyhet är paraply med öron i den klassiska Polarn O. Pyret-randen som kommer i barnstorlek. Ett paraply som gör det extra roligt att gå ut i vårregnet. 

Alla vårens ytterplagg hänger på plats i alla våra butiker och online från v.3 2016
Besök gärna 
polarnopyret.se

Presskontakt: Louise Sillrén, Project Marketing Manager Sweden
Telefon: +46 768 87  20 51
E-post: louise.sillren@polarnopyret.rnb.se

Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret är ett svenskt varumärke inom barnklädessegmentet och är kända för sin höga kvalitet, funktionalitet och unika design. Sedan starten 1976 och lanseringen av den klassiska randiga trikåkollektionen, har Polarn O. Pyret levt efter filosofin att barn behöver kläder som går att leka i. Kläder som låter barn vara barn. Polarn O. Pyret har i dagsläget drygt 135 butiker, varav 62 i Sverige, och har siktet inställt på fortsatt internationell expansion. Polarn O. Pyret expanderar internationellt i egen regi samt via Master Franchisetagare. Idag finns butiker i Sverige, Norge, Irland, Island, Estland, Lettland, Finland, USA, England, Skottland och Nederländerna. Vi säljer även via e-butik i Sverige i Europa och USA. Konceptet ägs av den börsnoterade koncernen RNB RETAIL AND BRANDS. För mer information se www.polarnopyret.se


Om Polarn O. Pyret

Polarn O Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se


Kontaktpersoner