2023-08-14 06:00Nyheter

Höstens skalplagg från Polarn O. Pyret: designade för utomhuslek och äventyr i alla busväder!

Hösten väntar inte på sin formella ankomst, då den redan har bjudit på sina nyanser av regn, vind och svalare temperaturer. Men det behöver inte hindra vare sig stora eller små äventyrare från utomhuslek.

Som man brukar säga ”Det finns inga dåliga väder, bara dåliga…”

Vi har listat ett urval av höstens bästa skalplagg. Vill du vara helt säker på att ditt barn håller sig torrt och varmt oavsett väder i höst?

Då är det nedan produkter du ska satsa på!

1. Vindfleecen
Polarn O. Pyrets populära vindfleecejacka är både vatten- och vindtät. Vindfleecen är som två plagg i ett och är därför perfekt året runt! Den kan användas både som lager 3 vid varmare väder och lager 2 under ett skalplagg, när det är kyligare.

Vindfleecens egenskaper: Vindtät, vattentät, 3M-reflexer fram och bak, kan knäppas ihop med Polarn O. Pyrets populära skaljacka Stormy Läs mer här.

Pris: 699 sek
Höstens färger: Plommon, Grönblå, Blådenim, Mörkgrå, Mörkblå, Svart

>> Köp Vindfleece här
>> Ladda ned produktbilder


2. Stormy Skaljacka PO.P WeatherPRO®
Stormy-jackan är Polarn O. Pyrets klassiska vind- och vattentäta skaljacka samt en av varumärkets mest populära produkter. Med slitstarkt vind- och vattentätt material, heltejpade sömmar, förböjda ärmar och god andningsförmåga håller denna skaljacka ditt barn torrt och varmt i alla väder. Användbar året runt – perfekt som regnjacka/lager 2 under vår, sommar och höst och som lager 3 under vintern. Kombineras ofta med Stormy skalbyxa.

– Pssst! Stormy Skaljacka PO.P WeatherPRO® har utsetts till BÄST i TEST 2023.

Skaljackans egenskaper: Vattentät > 12000 mm, heltejpade sömmar, vindtät, ECO-impregnering, kan knäppas ihop med Polarn O. Pyrets vindfleece-, fleece-, och lättviktsjacka, 3M-reflexer i 360 synbarhet och förböjda ärmar – Läs mer här.

Pris: 999 sek
Höstens färger: Plommon, Mörkorange, Blådenim, Ljuslila, Rosa, Mörkgrå, Grönblå

>> Köp Stormy skaljacka
>> Ladda ned produktbilder


3. Stormy Skalbyxa – PO.P WeatherPRO®

Den här vind- och vattentäta skalbyxan med heltejpade sömmar och god andningsförmåga är en av Polarn O. Pyrets mest populära produkter. Stormy skalbyxa är gjorda av slitstarkt material och kraftigare tyg som förstärker knän och säte och tål både bus och lek i parken och på förskolan. Användbar året runt – perfekt som regnbyxa under vår, sommar och höst och som lager 3 under vintern. Finns i låg och hög modell. Kombineras ofta med Stormy skaljacka.

– Pssst!
Stormy Skalbyxa PO.P WeatherPRO® har utsetts till BÄST i TEST 2023.

Skalbyxans egenskaper: Vattentät > 12000 mm, heltejpade sömmar, ECO-impregnering, vindtät, reflexer synliga fram och bak, justerbara hängslen – Läs mer här.

Pris: 699 sek
Färger: Svart och mörkblå

>> Köp Stormy skalbyxa låg midja
>> Köp Stormy skalbyxa hög midja
>> Ladda ned produktbilder

Vill du lära dig mer om hur du kan hittar rätt barnkläder inför hösten?
– Läs då våra guider i PO.P Magazine och andra intressanta artiklar:

1. Checklistan inför förskolestarten och skolstarten
2.
Så väljer du rätt ytterplagg till ditt barn
3.
PO.P Second Hand: Lämna in begagnade PO.P-plagg i butik och få en värdecheck!
4. Vad betyder PO.P WeatherPRO®?
5.
Skaljacka och Skalbyxa PO.P WeatherPRO® Bäst i TEST 2023
6.
PO.P Repairs: Sedan lansering har vi i genomsnitt förlängt livet på ca 6 plagg/dag


Om Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige, och säljs på flera marknader världen över. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. För mer information gå in på www.polarnopyret.se