2023-03-06 07:00Lehdistötiedote

Polarn O. Pyret x agood company – yhteistyömallisto kevään seikkailuihin

Polarn O. Pyret ja agood company, kaksi ruotsalaista brändiä, joita molempia yhdistää intohimo laatuun ja kestävään kehitykseen. Nyt yritykset julkaisevat yhdessä erikoismalliston, josta löytyy täydelliset retkitarvikkeet lapsille ja aikuisille.

agood company perustettiin vuonna 2019. Yrityksen tavoitteena on haastaa kilpailijansa tuottamaan arjen tuotteita kestävämmin muun muassa valmistamalla tuotteita ympäristöystävällisemmistä materiaaleista ja kierrättämällä luonnonmateriaaleja, jotka muuten olisivat menneet hukkaan.

- Polarn O. Pyretiä ja agood companya yhdistää visio ja halu tehdä tuotteista kestävämpiä ja parempia planeetallemme. Tätä pientä yhteistyömallistoa työstäessämme olemme oppineet toisiltamme ja kehittäneet tuotteita, jotka täydentävät toistensa valikoimaa, kertoo Polarn O. Pyretin valikoimapäällikkö Martina Wernemar.

Tavoitteena on tuottaa Polarn O. Pyretin vision mukaisesti tuotteita, jotka kestävät käyttöä yhä uudelleen ja uudelleen ja jotka myöhemmin siirtyvät eteenpäin seuraaville lapsille. Mallisto koostuu pienestä vesipullosta, josta lapsen on helppo juoda pienillä käsillään. Välipalalaatikko sopii täydellisesti esimerkiksi rypäleille, kekseille ja lämpimille välipaloille. Mukavan istuinpehmusteen päälle on mukava istua viettämään taukohetkeä. Pehmusteen päällysmateriaali on valmistettu Polarn O. Pyretin aiempien kausien kuoritakkien ylijäämämateriaaleista.

- Ulkovaatteemme kannustavat lapsia ulkoilemaan ja leikkimään säästä riippumatta. Näihin hetkiin sisältyy usein myös taukoa, jolloin ladataan lisää leikkimisenergiaa. agood companyn valikoimassa on upea vesipullo, josta lähdimme liikkeelle ja loimme pienen kokoelman tuotteita, jotka sopivat pienelle tauolle kesken retken ja leikkien, kertoo Polarn O. Pyretin valikoimapäällikkö Martina Wernemar.

Yhteistyön tuotteet julkaistaan ​​3. maaliskuuta ja ne ovat saatavilla valikoiduissa myymälöissä, verkossa osoitteessa www.polarnopyret.se ja www.agood.com.Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi

Yhteystiedot

Heini Pekkala
Marketing Coordinator
Heini Pekkala