2021-09-30 09:19Lehdistötiedote

Polarn O. Pyret mukana Roosa nauha -keräyksessä

Lokakuu tunnetaan Roosa nauha -keräyksen kuukautena. Tänä vuonna Polarn O. Pyret on mukana tukemassa keräystä roosanvärisellä raitavaatemallistolla. Malliston vaatteita on saatavilla rajoitettu erä ja 1.-7.10.2021 välisenä aikana jokaisesta myydystä roosanvärisestä raitavaatteesta lahjoitetaan 5 euroa lyhentämättömänä Roosa nauha -keräykseen. Tehdään hyvää yhdessä!

Tehdään hyvää yhdessä

Rintasyövän ennuste on jatkuvasti parantunut, kun syöpä todetaan aiempaa aikaisemmin ja hoitomenetelmät ovat kehittyneet. Tällä hetkellä rintasyöpäpotilaiden viisivuotisennuste on 91 prosenttia. Heistä valtaosa parantuu kokonaan. Ostaessasi Polarn O. Pyretin roosanvärisiä raitavaatteita tuet suomalaista syöpätutkimusta – Polarn O. Pyret lahjoittaa 1.-7.10.2021 jokaisesta myydystä roosanvärisestä raitavaatteesta 5 euroa lyhentämättömänä Roosa nauha -keräykseen.

Roosanväriset raitavaatteet lapsille ja aikuisille

Rajoitettu roosanväristen raitavaatteiden mallisto julkaistaan Polarn O. Pyretin verkkokaupassa 1. lokakuuta 2021. Vaatteista on saatavilla koot 50/56 – 146/152 sekä myös aikuisten koot, jotta yhä useampi voi tukea syöpätutkimusta malliston ja keräyksen kautta.

”Rintasyöpä on äärimmäisen vakava sairaus ja me Polarn O. Pyretillä haluamme olla mukana lisäämässä sairauden tietoisuutta sekä edesauttaa itse syöpätutkimusta. Olemme tunnettuja klassisista raitavaatteistamme ja nyt, kun olemme mukana tukemassa tärkeää asiaa, on itsestäänselvyys, että rakastetut raitavaatteemme saavat olla viestinkantajina", kertoo Polarn O. Pyretin valikoimapäällikkö Martina Wernemar.

Malliston vaatteet on valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta, mikä tarkoittaa, että vaatteen koko tuotantoketjua valvotaan tarkasti, aina viljelystä valmiiseen tuotteeseen saakka.

Muistathan tutkia rintasi säännöllisesti

Rintasyöpään sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 000 naista. Lähes joka kahdeksas suomalaisnainen sairastuu jossain vaiheessa elämäänsä rintasyöpään. Miesten rintasyöpä on harvinainen, tapauksia on noin 30 vuodessa. Rintasyövän seulontatutkimuksilla pyritään löytämään rintasyövät mahdollisimman aikaisin. Suomalaiset kunnat järjestävät joka toinen vuosi maksuttoman seulonnan 50–69-vuotiaille naisille. Myös rintojen omatarkkailu kannattaa tehdä säännöllisesti, sillä suuri osa rintasyövistä todetaan naisen itsensä löytämän muutoksen perusteella.

Tietoa Roosa nauha -keräyksestä
Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä on kerätty varoja suomalaiselle syöpätutkimukselle vuodesta 2003. Syksystä 2020 alkaen keräys laajeni ja siitä tuetaan rintasyövän ja gynekologisten syöpien lisäksi syöpätutkimusta yleisemmin. Rintasyövän tutkimus on edelleen ensisijainen kohde. Roosa nauhan keräyshistorian aikana syöpätutkimusta on tuettu yli 10 miljoonalla eurolla.


Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Kun Polarn O. Pyret aloitti toimintansa vuonna 1976, halusimme luoda vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Olemme olleet alalla yli 40 vuotta ja olemme johtava laatutuotemerkki lapsille Ruotsissa. Tuotteitamme myydään useilla markkina-alueilla ympäri maailmaa. Valmistamme vaatteita, jotka kestävät rakkautta, pesua ja kulutusta. Vaatteiden jäädessä pieniksi ne voivat periytyä seuraavalle lapselle. Tämä on todellista vastuullisuutta. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi