2023-06-08 09:57Lehdistötiedote

Polarn O. Pyret lanseeraa uudistetun innovatiivisesti suunnitellun verkkokauppansa

Polarn O. Pyret lanseeraa uudistetun innovatiivisesti suunnitellun verkkokauppansa

Polarn O. Pyret ottaa tärkeän askeleen digitaalisessa strategiassaan lanseeraamalla uuden digitaalisen universumin, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin verkkokauppaympäristössä. Verkkokaupan designin uudistus on tärkeä virstanpylväs Polarn O. Pyretin digitaalisella kasvumatkalla, jonka tavoitteena on olla johtava toimija lastenvaatekategoriassa, myös verkossa.

Vuodesta 1976 alusta lähtien asiakkaat ovat olleet etusijalla Polarn O. Pyretin toiminnassa. Tämän vahvistavat brändin teettämät asiakaskyselyt, joissa asiakkaat ilmaisevat saavansa tarvitsemaansa asiantuntevaa apua, inspiraatiota ja vinkkejä yrityksen kivijalkamyymälöissä. Nyt Polarn O. Pyret ottaa merkittävän askeleen ja pyrkii tarjoamaan saman myymäläkokemuksen myös verkkokaupassaan uuden innovatiivisen sivustosuunnittelun sekä älykkäiden sivustotoimintojen avulla. Uusi verkkokauppa tarjoaa ainutlaatuisen ostokokemuksen personoiduilla suosituksilla, jotka helpottavat asiakkaiden valintoja erilaisiin tarpeisiin perustuen.

- Olemme todella innoissamme uuden verkkokauppamme käynnistämisestä. Tämä on tärkeä virstanpylväs digitaalisessa kasvussamme ja monikanavastrategiassamme. Uuden verkkokauppamme lanseeraus ei ainoastaan ​​vahvista sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme verkossa samaa laadukasta palvelua, jota he saavat fyysisissä myymälöissämme, vaan edistää myös tavoitettamme nousta markkinajohtajaksi lastenvaatekategoriassa myös verkossa, sanoo Åse Tosterud, Polarn O. Pyretin kaupallinen johtaja.

Syksyn aikana Polarn O. Pyret jatkaa useiden älytoimintojen lisäämistä - tämä on vasta alkua. Brändin uusi verkkokauppa on kehitetty yhteistyössä suunnittelu- ja verkkokauppatoimisto Grebbanin kanssa.

- Olemme kääntäneet Polarn O. Pyretin kivijalkamyymälöissä tarjoaman suuren tietämyksen, ohjauksen ja asiantuntemuksen digitaaliseksi universumiksi täsmälleen samalla painopisteellä. Verkkosivu tarjoaa erilaisia ​​tapoja löytää oikea tuote käyttäjän tarpeiden ja tietotasojen perusteella. Olemme luoneet brändistä digitalisoidun päivityksen, joka on nyt valmis käytettäväksi sukupolvesta toiseen, aivan kuten vaatteetkin, kertoo Anton Johansson, Grebbanin toimitusjohtaja.

Uusi verkkokauppa avataan keskiviikkona 31.5.2023 osoitteessa polarnopyret.fi.


Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi

Yhteystiedot

Heini Pekkala
Project Leader Marketing Finland & Social Media
Heini Pekkala