2023-09-25 11:57Uutiset

Talven lämmittävät toppavaatteet pakkaspäiviin

Talven lämmittävät toppavaatteet pakkaspäiviin Polarn O. PyretiltäTalven lämmittävät toppavaatteet pakkaspäiviin Polarn O. Pyretiltä

Lasten ei pitäisi joutua lopettamaan ulkoilua ja leikkimistä pian saapuvien talvipakkasten takia. Talven viimassakin voi ulkoilla, kunhan lapsesi päällysvaatteet kestävät kylmää tuulta, pakasta sekä kulutusta. Lisäksi vaatteissa täytyy olla mukava liikkua.

Polarn O. Pyretin talvimallistosta löytyy laaja valikoima vuorillisia ja fiksuja talvivaatteita. Nämä päällysvaatteet on suunniteltu erityisesti lasten ulkoilmaseikkailuihin - olipa sää sitten sateinen, luminen tai vain erittäin kylmä. Ominaisuudet erottuvat erinomaisuudellaan.

Polarn O. Pyretin talvivaatteiden ominaisuuksia ovat:
- PO.P WeatherPRO -ulkovaatteissa on lämmittävä PrimaLoft® -vuori
- ECO BIONIC-FINISH® -kyllästys, joka aktivoituu uudelleen kuivauskaapin tai kuivausrummun lämmön vaikutuksesta.
- Korkea vedenpitävyys
- Täysin teipatut saumat
- Irrotettava huppu
- Vaihdettavat jalkalenkit

Polarn O. Pyretin tuotteet on valmistettu huolella valituista, kulutusta kestävistä materiaaleista, jotta ne voidaan siirtää eteenpäin - tavoitteena on, että jokainen vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön!



Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi