2023-06-22 05:30Uutiset

Syksyn uutuudet ovat pian täällä!

Polarn O. Pyretin syksyn uutuudet ovat täällä!

Kesä on täällä, mutta niin ovat pian myös Polarn O. Pyretin syksyn malliston ensimmäiset tuotteet. Syksyn mallistossa brändi palaa juurilleen vähentäen uusien kuvioiden määrää ja keskittymällä sen sijaan monipuolisuuteen ja antamalla enemmän tilaa peruskappaleille.

Syksyn malliston ensimmäinen osa sisältää rakastetut Polarn O. Pyret -raitavaatteet sekä yksivärisiä värejä syksyn uusissa sävyissä. Vaatekaapin perusvaatteita löytyy erilaisina collegepaitoina, rentoina housuina ja leggingseinä - kaikki nämä voi yhdistää mielen mukaan klassisten raitavaatteiden kanssa. Mallistosta löytyy myös Polarn O. Pyretin tutut klassikot, kuten windfleece-takin ja kuoritakit, uusissa kuoseissa ja väreissä, valmiina puettavaksi leutoon syyspäivään ja koulun alkuun.

Polarn O. Pyretin syysmallisto edustaan aiempien mallistojen tapaan laatua ja pitkäjänteisyyttä. Tuotteet on suunniteltu käytettäviksi pitkään, ja malliston uudet tuotteet koostuvat monikäyttöisistä perusvaatteista, jotka sopivat useaan tilaisuuteen. Yrityksen tavoitteena on, että jokainen Polarn O. Pyret -vaate kestää vähintään kolmen lapsen käytön!

Syksyn ensimmäiset uutuudet ovat saatavilla Polarn O. Pyretin myymälöistä ja polarnopyret.fi:stä viikosta 26 alkaen.Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi

Yhteystiedot

Heini Pekkala
Project Leader Marketing Finland & Social Media
Heini Pekkala