2023-10-02 05:43Uutiset

Polarn O. Pyret tukee Roosa nauha -keräystä 2023

Polarn O. Pyret tukee Roosa nauha -keräystäPolarn O. Pyret tukee Roosa nauha -keräystä

Polarn O. Pyret tukee tänäkin vuonna Roosa nauha -keräystä ja lanseeraa rajatun erän roosanvärisiä raitavaatteita. Mallisto julkaistaan ​​2. lokakuuta osoitteessa polarnopyret.fi ja se sisältää yöasuja vauvoille, lapsille ja aikuisille. Jokaisesta 2.-8.10. välisenä aikana myydystä roosanvärisestä raitavaatteesta lahjoitetaan 5 euroa lyhentämättömänä Roosa nauha -keräykseen.

Polarn O. Pyret on ollut keräyksenä mukana kahtena viimeisenä vuonna ja roosanväristen raitavaatteiden mallisto on ollut asiakkaiden keskuudessa menestys.

– Monet meistä Polarn O. Pyretillä tuntevat jonkun, joka on sairastunut syöpään. Tämä tekee aiheesta meille yrityksenä erityisen tärkeän. Joka vuosi olemme myös nähneet asiakkailtamme halukkuutta tukea Roosa nauha -keräystä, mikä tekee meidät erittäin iloiseksi! Olemme uskomattoman ylpeitä tästä yhteistyöstä ja toivomme, että mallistomme on tänäkin vuonna asiakkaidemme mieleen, kertoo Martina Wernemar, Polarn O. Pyretin tuote- ja brändijohtaja.

Malliston raitavaatteiden koot ovat 50/56-146/152 ja aikuisten koot XS-XL. Vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta.

Mallisto julkaistaan ​​2. lokakuuta vain verkkokaupassa polarnpyret.fi



Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi