2023-04-12 10:58Uutiset

Kesän UV- ja uima-asut ovat täällä

Kesä ja rantakelit saapuvat vauhdilla ja sen myötä onkin tärkeää suojata lapset oikein auringon vahvoilta UV-säteiltä. Paras suoja on UV-vaatteet, hattu ja aurinkolasit. Aurinkovoidetta voi käyttää kohdissa, joita vaatteet eivät peitä.

Kesän mallistostamme löydät useita erilaisia UV-vaatteita, jotka suojaavat ja ovat myös kestäviä ja mukavia päällä. Vaatteet on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. UV-vaatteissamme on PF 50 (Ultraviolet Protection Factor), joka suojaa 98-prosenttisesti haitallisilta UV-säteiltä.



Tietoja Polarn O. Pyretistä Polarn O. Pyret Finland

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi. Saat lisätietoja osoitteesta www.polarnopyret.fi