2020-02-28 09:53Pressemelding

Polarn O. Pyret kåret til Sveriges Grønneste Varemerke innen klesbransjen i Differs undersøkelse

Sveriges Grønneste Varemerke by DifferSveriges Grønneste Varemerke by Differ

For tiende år på rad er Polarn O. Pyret kåret til "Sveriges Grönaste Varumärke"  innen klesbransjen i Differs undersøkelse, med motiveringen "Polarn O. Pyret har gjennom mange år plassert seg som et mer bærekraftig alternativ i en bransje som preges av bruk og kast mentalitet."

 

Bærekraft og holdbarhet er ett av våre absolutt viktigste fokusområder. I dag er 100% av bomullen vår økologisk og mer enn 50% er GOTS-sertifisert. Vår siste stolte nyhet er gjenbrukssalg av ytterplagg i butikk! Jorden går i arv, det skal klærne våre også gjøre. 

 

"Sveriges Grønneste varemerke er en utrolig fin pris! Å vinne denne for tiende gang føles fantastisk og ærefylt. Vi har i 2019 suksessivt økt andelen bærekraftige materialer i sortimentet vårt, for eksmpel økologisk bomull. Nå er 70% av alle plagg bærekraftige, og fra og med i år, 2020, er all bomullen vår 100% økologisk, med en GOTS-andel på drygt 50%. Vi jobber fremdeles med PO.P Repairs og tilbyr reparasjonsservice i alle våre butikker for å forlenge livet til våre ytterplagg. Vårt mål er 3 barn i hvert plagg, minst. I 2019 ser vi at andelen plagg som får gjøre denne reisen har økt fra 49% i 2017 til 55% i 2019" sier Petra Stenecker, Marked- & E-handelsdirektør Polarn O. Pyret.

 


Om Polarn O. Pyret Norge

Polarn O Pyret startet i 1976 for å lage klær som lar barn være barn. I dag har vi vært i bransjen i over 40 år og er det ledende kvalitetsvaremerket for barn i Norge, og selges i flere markeder over hele verden. Vi lager klær som tåler å elskes, vaskes og slites. Og som til slutt kan arves videre av neste barn, og neste. Vi kaller det design som holder. For mer informasjon besøk www.polarnopyret.no