2020-02-28 09:53Pressemelding

Polarn O. Pyret kåret til Sveriges Grønneste Varemerke innen klesbransjen i Differs undersøkelse

Sveriges Grønneste Varemerke by DifferSveriges Grønneste Varemerke by Differ

For tiende år på rad er Polarn O. Pyret kåret til "Sveriges Grönaste Varumärke"  innen klesbransjen i Differs undersøkelse, med motiveringen "Polarn O. Pyret har gjennom mange år plassert seg som et mer bærekraftig alternativ i en bransje som preges av bruk og kast mentalitet."

 

Bærekraft og holdbarhet er ett av våre absolutt viktigste fokusområder. I dag er 100% av bomullen vår økologisk og mer enn 50% er GOTS-sertifisert. Vår siste stolte nyhet er gjenbrukssalg av ytterplagg i butikk! Jorden går i arv, det skal klærne våre også gjøre. 

 

"Sveriges Grønneste varemerke er en utrolig fin pris! Å vinne denne for tiende gang føles fantastisk og ærefylt. Vi har i 2019 suksessivt økt andelen bærekraftige materialer i sortimentet vårt, for eksmpel økologisk bomull. Nå er 70% av alle plagg bærekraftige, og fra og med i år, 2020, er all bomullen vår 100% økologisk, med en GOTS-andel på drygt 50%. Vi jobber fremdeles med PO.P Repairs og tilbyr reparasjonsservice i alle våre butikker for å forlenge livet til våre ytterplagg. Vårt mål er 3 barn i hvert plagg, minst. I 2019 ser vi at andelen plagg som får gjøre denne reisen har økt fra 49% i 2017 til 55% i 2019" sier Petra Stenecker, Marked- & E-handelsdirektør Polarn O. Pyret.

 


Om Polarn O. Pyret Norge

Polarn O Pyret startet i 1976 for å lage klær som lar barn være barn. I dag har vi vært i bransjen i over 40 år og er det ledende kvalitetsvaremerket for barn i Norge, og selges i flere markeder over hele verden. Vi lager klær som tåler å elskes, vaskes og slites. Og som til slutt kan arves videre av neste barn, og neste. Vi kaller det design som holder. For mer informasjon besøk www.polarnopyret.no

Kontakt

Heli Fleetwood
Marketing Director
Heli Fleetwood