2020-04-22 16:11News

Överläkare Stefan Branth rekommenderar i programmet Malou efter 10, TV4; att ta gurkmeja varje dag

null

I TV-programmet "Malou efter 10" (TV4) den 20 april under rubriken "Grönsaker, frukt och bär minskar dödligheten - kan rädda 8 miljoner" så presenterade Överläkare Stefan Branth att grönsaker, bär, gurkmeja och ingefära är bra för immunförsvaret och kan rädda liv.

Det konstateras av Överläkare Stefan Branth att gurkmeja är väldigt intressant och att många studier gjorts på gurkmeja och dess hälso-effekter. Gurkmeja har anti-oxidant och antiinflammatoriska effekter som hjälper kroppen vid låggradiga inflammationer hos äldre, överviktiga samt vid ett flertal sjukdomar. Överläkare Stefan Branth rekommenderade därför andra att göra som han själv att ta gurkmeja varje dag.

Överläkare Stefan Branth kommenterade också att problemet med gurkmeja är att få i sig tillräcklig mängd för att ge hälsoeffekt, men att man är på väg att lösa detta genom att isolera curcumin från gurkmeja, den aktiva substansen, och att man därigenom kan öka upptag och hälsoeffekt.

Vi har tagit detta ännu ett steg längre med Dot Shot som är världens första curcumin dryck från gurkmeja där vi genom att göra det till en dryck ökat upptaget ytterligare, upp till 39 ggr bättre upptag än andra liknande produkter på marknaden. Vilket ger ännu bättre hälsoeffekter.

För mer information se www.dotshot.se.


About Pharma Way AB

OM OSS: Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners marknadsför och distribuerar vi Lifestyle samt egenvårdsprodukter så som Dot Shot och Go´KiD serien, se även www.dotshot.se samt www.gokid.nu på Europa och USA marknaden. VISION: Pharma Way har som mål att marknadsföra och sälja innovativa, effektiva och säkra produkter på Europa och USA marknaden. Företagets produkter är både egenutvecklade samt framtagna och utvecklade i nära samarbete med globala producenter, allt för att möta behovet inom områden där det idag saknas bra behandlingar. Bolaget fokuserar framför allt på egenvårdsprodukter samt Lifestyle produkter.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson