2020-03-20 08:00News

Go´KiD Easy Breath för barn med nästäppa slår nya försäljningsrekord på Nätapoteken

null

Go’KiD Easy Breath är ett klistermärke i form av djur som fästs på kudden, påslakanet eller på pyjamasen. Klistermärkena avger en ånga som kan underlätta andningen under natten, exempelvis vid en förkylning eller allergi då täppt näsa och trånga luftvägar kan störa sömnen.

Easy Breath består endast av naturliga ingredienser och innehåller bland annat eukalyptus och pepparmynta. Ångorna avdunstar succesivt i upp till 8 timmar. Varje klistermärke används en gång. Förpackningen innehåller 6 st klistermärken.

Kan användas av både vuxna och barn från 3 år.

Har sålts över 2 miljoner i Europa av bland annat Boots och Lloyds.

Finns bland annat på nätapoteken Apotea, MEDS samt Apotek 365 samt vår egen webshop www.gokid.nu .

För mer information kontakta Pharma Way info@pharma-way.com.


About Pharma Way AB

OM OSS: Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners marknadsför och distribuerar vi Lifestyle samt egenvårdsprodukter så som Dot Shot och Go´KiD serien, se även www.dotshot.se samt www.gokid.nu på Europa och USA marknaden. VISION: Pharma Way har som mål att marknadsföra och sälja innovativa, effektiva och säkra produkter på Europa och USA marknaden. Företagets produkter är både egenutvecklade samt framtagna och utvecklade i nära samarbete med globala producenter, allt för att möta behovet inom områden där det idag saknas bra behandlingar. Bolaget fokuserar framför allt på egenvårdsprodukter samt Lifestyle produkter.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson