2020-04-07 08:00News

Flera positiva reaktioner från användare av DOT SHOT

null

Vi har nu fått många fler mycket positiva reaktioner från användare av DOT SHOT varför vi vill visa ett axplock av dessa nedan. Har ni egna erfarenheter fortsätt maila till info@pharma-way.com och dela med er. Vi har också uppdaterat vår web shop, www.dotshot.se, för att underlätta tillgången på DOT SHOT.  DOT SHOT världens första gurkmeja dryck baserad på flytande curcumin.


Sofia Skotte – Facklig företrädare, Norrköping

Tack och lov för Dot Shot! Jag började dricka dot shot en söndagskväll och redan på tisdagen efter 5 shots, kände jag att mina knän gick att böja utan att jag sa aj högt! Jag tränar på gym 3 - 4 ggr per vecka och känner att jag nu kan ta i utan att få smärta. 

Hade även en liten förkylning som knappt hann att börja innan jag kände mig frisk igen, är säker på att utan Dot Shot hade jag haft en både värre och längre sjukdomsförlopp!

Greger Zetterqvist – Ingenjör, Österåker

Har tränat på gym hela mitt liv, ja jag är en inbiten kroppsbyggare. Under åren har jag dragit på mig en del träningsskador som med åldern började plåga mig rätt rejält. Och när gubb-hjärnan ville mer än vad gubb-kroppen orkade så kom inflammationerna som ett brev på posten. Det hela slutade med en höftledsoperation våren -19 och träningsstopp. 

För alla er som tränar kontinuerligt vet ni att man inte blir så positiv i humöret när man inte kan träna, i alla fall inte jag. Träningsabstinensen var enorm! Så i februari fick jag ett tips av en god vän att prova DOT SHOT. Jag var öppen för allt och det var ju dessutom en nyhet. Gubben har blivit som ny i kroppen, så nu får ynglingarna passa sig på gymmet. Varken axlar, handleder, knän eller höft gör ont och igår körde jag ett riktigt tungt ben-pass. 

Jag bjussar på den sista effekten även om den är lite personlig. Det eviga springet nattetid är väck, jag sover hela nätterna. Jag kommer att fortsätta med Dot Shot tills jag dör – ett liv utan träning skulle göra mig tokig. Magiskt! TACK

Martin Rutegård – Skådespelare, Bromma

Jag känner verkligen stor skillnad efter att ha börjat med Dot Shot. Kan helt ärligt säga att jag var rätt skeptisk. Jag brukar inte ”gå på såna här hälsoprylar” men…. Det tog bara 3v innan mina besvär i axlarna var helt bort! Smärtorna i ländryggen blir bara mindre och mindre och jag är faktiskt lite chockad! 

Jag är född stel i kroppen, det har jag ärvt av min far och helt plötsligt har jag blivit rörlig och mjuk i kroppen – det hade jag verkligen inte förväntat mig! Sen är jag generellt mycket piggare. Kan inte tänka mig ett liv utan Dot Shot – 1 shot varje kväll eller varannan.

Elin Gustafsson – Webdesigner, Skärgårds stad
Efter min 3:e Dot Shot var jag helt av med sötsuget. Tack vare det har jag lättare att hålla mig till en hälsosam kost. Jag har även blivit av med värken i mitt knä som skadats under kampsport.
Tack, Dot Shot!

Kerstin Gunvik -

Jag har tagit alla shoten nu o tycker det blivit mycket bättre, kan gå utan krycka. Tacksam o ett jätte tack för att jag fått prova dessa Dot Shot!

Christer Sallstedt -

Efter en knäoperation fick jag bo hos min brorson och hans fru för rehab. Fick en liten släng av en förkylning men efter en kur av Dot Shot 2 ggr om dan i en vecka försvann alla symptom.

Dessutom kände jag mig mer stark efter rehabben av mitt knä. Tar nu en Dot Shot 2 ggr i veckan och mår förträffligt samt har inga som helst besvär från mitt nyopererade knä.


About Pharma Way AB

OM OSS: Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners marknadsför och distribuerar vi Lifestyle samt egenvårdsprodukter så som Dot Shot och Go´KiD serien, se även www.dotshot.se samt www.gokid.nu på Europa och USA marknaden. VISION: Pharma Way har som mål att marknadsföra och sälja innovativa, effektiva och säkra produkter på Europa och USA marknaden. Företagets produkter är både egenutvecklade samt framtagna och utvecklade i nära samarbete med globala producenter, allt för att möta behovet inom områden där det idag saknas bra behandlingar. Bolaget fokuserar framför allt på egenvårdsprodukter samt Lifestyle produkter.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson