2019-09-06 08:09News

DOT SHOT gratulerar Brudparet Ciara och Måns Zelmerlöw

null

DOT SHOT önskar all lycka och välgång till Brudparet Ciara och Måns. Vi hoppas brudparet och alla gästerna fått en fantastisk upplevelse i Kroatien.

Alla gäster på Ciaras Jansons och Måns Zelmerlöw bröllop har fått möjligheten att testa DOT SHOT. Vill ni också prova DOT SHOT finns den att köpa på bl.a. MEDS Internet Apotek och inom kort på välsorterade ICA butiker nära er.

DOT SHOT är en hälsodryck/kosttillskott för aktiva människor baserad på vattenlöslig gurkmeja för bättre upptag och effekt. Gurkmeja bidrar till att skydda kroppen mot oxidativ stress och har antiinflammatoriska egenskaper samt hjälper kroppen att återhämta sig. DOT SHOT innehåller endast naturliga ämnen och har en uppfriskande limesmak.

DOT SHOT är en ny innovativ hälsokostprodukt och den första Gurkmejadrycken med dessa unika egenskaper.

DOT SHOT innehåller vattenlösligt extrakt från gurkmeja vilket ger upp till 39 gånger bättre upptag i kroppen än traditionella tabletter eller kapslar med gurkmeja. Varje DOT SHOT motsvarar ca 250 gram färsk gurkmeja.

Tar man DOT SHOT på kvällen hjälper DOT SHOT kroppen att återhämta sig under natten vilket gör att man vaknar pigg och fräsch.

DOT SHOT - The Do You Good Shot!


About Pharma Way AB

OM OSS: Pharma Way har ett internationellt team med många års erfarenhet inom läkemedelsprodukter, utveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans med våra partners marknadsför och distribuerar vi Lifestyle samt egenvårdsprodukter så som Dot Shot och Go´KiD serien, se även www.dotshot.se samt www.gokid.nu på Europa och USA marknaden. VISION: Pharma Way har som mål att marknadsföra och sälja innovativa, effektiva och säkra produkter på Europa och USA marknaden. Företagets produkter är både egenutvecklade samt framtagna och utvecklade i nära samarbete med globala producenter, allt för att möta behovet inom områden där det idag saknas bra behandlingar. Bolaget fokuserar framför allt på egenvårdsprodukter samt Lifestyle produkter.


Contacts

Mårten Österlund
PhD
Mårten Österlund
 Joacim Folkesson
EVP Marketing & Sales
Joacim Folkesson