2019-11-26 11:45Nyheter

Anpassa temperaturen i varje enskilt rum med smarta radiatorer från Pax

null

Högt eller lågt, smalt eller brett, enkelt eller dubbelt, 230V eller 400V? Pax har ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetsradiatorer. Oavsett om du bara ska byta ut en befintlig radiator eller installera ny värme i ditt hem så har vi modellen för dig.

Pax radiatorer finns i flera olika bredder, höjder, effekter och utföranden; allt för att du ska hitta en modell som passar just dig och dina behov. 

Bidrar till ett skonsamt inomhusklimat
Fördelen med att välja oljefyllda radiatorer är att miljön i huset blir bättre eftersom radiatorn inte torkar ut luften. De blir heller inte så varma att dammpartiklarna bränns och sprids runt, vilket ger ett skonsamt inomhusklimat även för dem med känsliga luftrör.

Pax har ett av marknadens bredaste sortiment av kvalitetsradiatorer


Behovsanpassad temperatur
Pax oljefyllda elradiatorer har en smart energisparfunktion. Tack vare att styrintelligensen är inbyggd i termostatenheten, kan du behovsanpassa temperaturen individuellt för varje enskilt rum.

Tillverkade i egen fabrik i Hälleforsnäs – hjärtat av Sörmland
För din trygghet genomgår varje enskild radiator mycket noggranna kvalitets- och säkerhetstester. Alla Pax radiatorer är naturligtvis S-märkta. Det är ditt kvitto på trygghet och elsäkerhet.

Se alla våra radiatorer här.


Om Pax AB

Pax är ett svenskt företag som utgår från Hälleforsnäs i Södermanland. Här designar, producerar och monterar vi våra produkter. Vårt sortiment omfattar en full bredd av värme- och ventilationsprodukter som alla bidrar till en hållbar, modern och hälsosam miljö i hemmet. Pax grundidé i produktutvecklingen har alltid varit att skapa produkter med både design och funktion i åtanke. Ett bra exempel är Momento II™, vår unika timer som gör det möjligt att spara upp till 75 procent av energiåtgången helt utan komfortförlust.

Kontaktpersoner

Monica Törnqvist
Produkt- och Marknadschef
Monica Törnqvist