2020-04-15 09:27Pressmeddelande

Vegogrillens bäste vän – Vegonade

Grillade halloumispett penslade med Vegonade Mango & Chili och chili flakes.Grillade halloumispett penslade med Vegonade Mango & Chili och chili flakes.

Vegogrillens bäste vän – Vegonade. Så enkelt och så fantastiskt gott! Välj ut dina favoritgrönsaker, pensla dem med Vegonade och grilla. Enklare än så blir det inte!

Vegonade kan både smaksätta dina grönsaker och skapa såser, smaksätta maträtter och bli grymt god dip. Det är bara fantasin som stoppar. Vegonade kräver ingen kyla och passar perfekt för både båt- och campingliv.

Med Vegonade lyfter du dina grönsaker till nya höjder.

Med Vegonade lyfter du dina grönsaker till nya höjder.

 

Förgyll din gröna tallrik med nya smakupplevelser. Grilla inte tort utan ge dina grönsaker nytt liv med Vegonade – bara att pensla på och grilla. Finns i 6 olika smaksättningar; Arizona – rökiga toner, Mango & Chili – söt hetta, Roasted Pepper – smak av grillad paprika, Italy – italienska örter, Black Garlic – söt vitlök med lite peppar, Garlic & Parmesan – vitlök och mild ostsmak.

Upptäck vår värld av smaker på instagram: https://www.instagram.com/vegonade/

Pensla dina grönsaks spett med Vegonade!

Pensla dina grönsaks spett med Vegonade!

Grillad majskolv smaksatt med Vegonade Garlic & Parmesan.

Grillad majskolv smaksatt med Vegonade Garlic & Parmesan.

 

Rekommenderat butikspris är 19:90 kr per styck.
Säljs hos ICA, Coop, Hemköp och CityGross.

 


Ämnen: Grill

Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius