2021-05-10 10:52Pressmeddelande

Vegetarisk och marinerad grillost redo för grillen!

Grillens läckraste nyhet! Äkta grekisk grill- och stekost marinerad med Vegonade. Perfekt att grillas, stekas samt rivas som topping.

Upptäck grillens smakrika och marinerade grillost. Grillosten är lakto-vegetarisk och finns i fyra olika smaksättningar: Truffel, Mediterranean, Thai Lemon och Smokey BBQ. Osten produceras enligt traditionellt recept i Thessaloniki i Grekland och marineras med våra Veganska marinader – Vegonade.

Unik smakupplevelse
– Vårt koncept för Vegonade har utökats med en unik produkt – marinerad grillost! För att göra det ännu enklare att njuta har vi smaksatt äkta grekisk grill- och stekost med våra marinader ur serien Vegonade, berättar Åsa Anvelius marknadschef på PAUL och THOM.

Vegonade grill- och stekost är en äkta grekisk, vit och fast ost. Påminner mycket om Halloumi – i både konsistens och det gnissliga ljudet! Ostarna är lakto-vegetariska och har en fin sälta och är marinerade med Vegonade. Perfekt att både stekas och grillas! Du kan även äta den precis som den är – skär upp i strimlor eller bitar och blanda ner i sallad och pastarätter. Tillverkas i Thessaloniki och produceras på pastöriserad komjölk, havssalt och ystenzym.

– Grillosten är helt fantastiskt smakrik och en av våra nyheter för i år. Det kommer verkligen bli matmagi på grillen, berättar Thomas Lüttgenau grundare av PAUL och THOM.

Upptäck vår värld av matglädje och recept här!

Vegonade grill- och stekost finns i smakerna:
Mediterranean – med smak från medelhavets örter,
Thai Lemon – med smak av citrongräs, chili och lite vitlök,
Truffle – smaksatt med tryffel plockad på våren,
Smokey BBQ – kryddigt het med rökiga toner.

Butiker: Du finner dem hos välsorterade ICA och Hemköp runt om i Sverige.
Säljstart: Vecka 18.
Rekommenderat pris i butik: 29:90 kronor.
Vikt: 200 gram per styck.

Läs mer om våra smakrika produkter på www.paulochthom.se

 

 Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius