2021-02-25 13:48Pressmeddelande

Tapas till påsk!

Duka upp ett dignande bord med delikatesser från medelhavet. Nyheter i vår är lufttorkad fuet och prosciutto smaksatt med härlig svart tryffel och salami smaksatt med äkta D.O.P certifierad Parmigiano Reggiano.Duka upp ett dignande bord med delikatesser från medelhavet. Nyheter i vår är lufttorkad fuet och prosciutto smaksatt med härlig svart tryffel och salami smaksatt med äkta D.O.P certifierad Parmigiano Reggiano.

Bjud på härlig gårdschark från Italien och Spanien i påsk. Duka upp med smaksatt och lufttorkadd prosciutto, salami och fuet smaksatta med tryffel.

Vad bättre passar till påsk om inte tryffel!! Ska du unna dig något så skall du kika efter prosciutto, salami och fuet smaksatt med tryffel. Dessa är magiska med sin höga kötthalt, välbalanserade sötma och sälta. Gör det enkelt i påsk och låt produkterna och dess smaker stå för dukningen. Skiva och lägg upp på fat och brickor – perfekt för hela familjen att njuta. 

Mitt i det böljande landskapet i provinsen, Piemonte i norra Italien skapas fantastiska gårdsprodukter med fokus på tradition och mathantverk. Med ursprung från fritt strövande grisar i norra Italien och en varsam tillverkning uppnår de underverk som prosciutto smaksatt med tryffel och vin från Barolo druvan, salami smaksatt med tryffel och salami med äkta Parmigiano Reggiano DOP. Dessa är ren magi – skivas de tunt smälter de fullkomligt i munnen.

I närheten av Barcelona, i nordöstra Spanien, skapas vår fuet extra. Ingrediensernas grunder för en bra fuet är kärlek (bra råvara), havsbris och lite salt och nu har vi även tillsatt tryffel. Detta fyrtal av ingredienser skapar en unik lufttorkad fuet med riklig smak av tryffel.

Goda tillbehör är bröd, oliver, peperoni och färska fikon med lite honung.

Konsumentförpackat:
08946 Fuet Tryffel, laktosfri, 150g, ursprung Spanien.
08947 Fuet Extra, laktosfri, 150g, ursprung Spanien.

Lösvikt till delidisken:
3750 Gårdsprosciutto Barolo
3751 Gårdsprosciutto Tryffel
3752 Gårdssalami Tryffel
3753 Gårdssalami Parmigiano Reggiano D.O.P

From vecka 11 ska de finnas tillgängliga i butik.
Hittar du dem inte i din butik eller delidisk - be dem ta in dem.

Kontakta oss för mer information om produkterna.
Butiker beställer enkelt via stockfiller.com

Läs mer om våra produkter på www.paulochthom.se

Följ oss för smakrika tips på instagram @paulochthom

Kontakt:
Marknadschef Åsa Anvelius, asa.anvelius@paulochthom.seOm PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius