2021-02-16 10:11Pressmeddelande

GYLLENE TIDER FÖR SMAKLÖKARNA – NYA VEGONADER

Smakrika nyheter – Vegonade Tryffel och Rödvin och Garlic & Cheese.Smakrika nyheter – Vegonade Tryffel och Rödvin och Garlic & Cheese.

Vegonade är en vegansk smaksättare för det gröna köket och passar till både frysta som färska grönsaker och vegobitar. I dagarna släpptes årets nya smaker – Vegonade Tryffel och Vegonade Rödvin. Och en gammal goding – Vegonade Garlic & Cheese är åter i vårt sortiment!

Med smaken i centrum lanserades Vegonade våren 2020 och blev snabbt en populär smaksättare för allt det gröna. Vegonade är en smaksättare, likt en marinad, fylld med de finaste råvarorna för att underlätta i köket och skapa nya smakupplevelser. Med en påse skapar du enkelt en måltid för alla i familjen!

Det geniala är att det är inte längre svårt att laga vego – med Vegonade skapar du enkelt en måltid för alla i familjen. Du lagar en rätt och tillsätter endast vegobitar eller kött, fågel eller fisk, säger Gustav Johansson på Jävlig Gott.

I år släpper PAUL och THOM två nya smaker – Vegonade Tryffel och Vegonade Rödvin. Dessa är efterlängtade smaker som kommer att glädja många. Vegonade Vegonade rödvin är mustig och fylld med härliga kryddor som passar utmärkt för grytor och långkok. Vegonade Tryffel är ljuvligt god med en välbalanserad tryffelsmak perfekt till potatismos, tryffelmajonnäs eller en krämig pasta.

Vi har valt att använda oss utav tryffel, plockad på våren, då denna är lite mildare i sin aromatiska framtoning. Den är mångsidig och passar till allt från snacks till en dignande måltid, berättar Åsa Anvelius, marknadschef på PAUL och THOM.

Vårt produktutveckling team kikar ständigt på nya sätt att utveckla våra produkter och uppnå bästa möjliga produkt till ett förmånligt konsumentpris.

Det som är så spännande är att vi nu lyckats skapa dessa två Vegonader utan palmolja och använder oss istället utav härdad rapsolja. På sikt kommer vi även ställa om våra andra smaker, detta är en lång process men en målsättning för oss, säger Thomas Lüttgenau, ägare av PAUL och THOM.

En av våra storsäljare Vegonade Garlic & Cheese är tillbaka – fylld med vitlök och italiensk långlagrad hårdost. Perfekt till grillsäsongen och alla smarriga vitlöksbröd! Många har undrat varför den försvann, detta var på grund av ett namnbyte.

Tillsammans med Gustav Johansson som driver Sveriges största veganblogg Jävligt Gott har vi skapat digitalt content med läckra recept och gör-så-här filmer. Detta har givit en fantastisk respons från konsumenterna och ökat produkternas synlighet. Vi kommer att fortsätta samarbetet även under 2021 men fler spännande smakupplevelser.

Inspireras av läckra recept och nya smaker på www.paulochthom.se
Kika in på vår instagram – här tipsar vi med innovativa lösningar på traditionella rätter.

Vegonade lanserades våren 2020 och finns att köpa hos de flesta dagligvarukedjor runt om i Sverige: ICA, Coop, City Gross, Hemköp, Tempo mfl. Rek.Butikspris är 19:90 kr. Vegonade finns med smakerna; Italy, Roasted Peppers, Mango & Chili, Arizona, Black Garlic, Garlic & Cheese (lakto-ovo-vegetarisk), Tryffel och Rödvin. Oftast står de placerade intill sina bästa vänner – grönsakerna men du finner dem även i kolonialhyllan.

Vegonade Tryffel, 80g
GTIN 7 331 631 011 343
Vegonade Rödvin, 90g
7 331 631 010 964
Vegonade Mango & Chili, 100g
7 331 631 010 902
Vegonade Garlic & Cheese, 100g
7 331 631 010 926
Vegonade Black Garlic, 100g
7 331 631 010 933
Vegonade Roasted Peppers, 100g
7 331 631 010 940
Vegonade Arizona, 100g
7 331 631 010 988
Vegonade Italy, 100g
7 331 631 011 008

Högupplösta bilder kan laddas hem via Validoo och Notified.
Du kan även ladda hem direkt från vår hemsida www.paulochthom.se, sök upp produkten och klicka på länken ”Ladda ned högupplöst”.

Produktinfo finner du på vår hemsida, sök upp produkt och klicka på ”Produktinformation”.

För övriga- och marknadsfrågor kontakta
Marknadschef Åsa Anvelius, asa.anvelius@paulochthom.se eller via vxl. 08-594 510 70.

 Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.

Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius