2021-04-15 11:26Pressmeddelande

Grilltips och smakrika recept

Upptäck nya smaker och recept med VegonadeUpptäck nya smaker och recept med Vegonade

Sätt smak på grillen och skapa ren matmagi med Vegonade. Med en påse smaksätter du allt från grönsaker och vegobitar till kött, fågel eller fisk. Visst låter det härligt!

Vegonade är en smaksättare och marinad fylld med de finaste råvarorna för att underlätta i köket och skapa nya smakupplevelser. Vegonade är vegansk och lakto-ovo-vegetarisk och passar därför till alla! Enkelt eller hur! Nu kan du laga en rätt och tillsätt vegobitar, kött, fågel eller fisk. Med en bas på rapsolja och äkta kryddor behöver du inte tillsätta något extra fett eller kryddor – det räcker med Vegonaden.

Recepthäftet är fyllt med smakrika tips och härliga recept – alla skapade med Vegonade. Det finns 8 olika smaker av Vegonade; Tryffel, Rödvin med mustig smak, Mango & Chili – fruktig hetta, Arizona med hetta och rökiga toner, Italy med smak från medelhavet, Roasted Peppers smaksatt med kryddig paprika, Garlic & Cheese – vitlök och riklig smak av italiensk hårdost och Black Garlic fylld med smak från svart vitlök och peppar.

Heta räkor med Mango & Chili
Skala räkorna men spar skalet på stjärten. Trä räkorna på spett och pensla med Vegonade Mango & Chili. Grilla spetten i cirka 2 minuter per sida på direkt värme. Servera med limeklyftor och majonnäs.

Gör egna krutonger
Dela brödet i bitar, blanda med Vegonade Tryffel. Lägg på plåt och torka i ugnen på 175°C i cirka 15 minuter.

Valnötspesto med Garlic & Cheese
Mixa 1 knippe storbladig persilja med 1 dl vanötter, 1 dl Vegonade Garlic & Cheese. Smaka av med lite salt och peppar. Klart!

Smokey Hummus
Klicka i tahini, salt och 1 msk Vegonade Arizona i en skål, mixa med en stavmixer tills allt blir till en fast massa. Späd ut med lite vatten i taget och mixa tills den blir krämig. Tillsätt kikärtorna och mixa ordentligt i cirka 2 minuter. Smaka av med eventuellt mer salt. Tips! Du kan tillsätta lite citron för syra. Lägg upp i en skål och ringla lite olivolja över. 

Tips!
Piffa till din fredagstaco – smaksätt färsen med Vegonade Roasted Peppers.

Läs och få mer inspiration på www.paulochthom.se/inspiration

 

 

 


Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.

Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius