2020-04-15 08:54Pressmeddelande

Grillens bästa tillbehör

Smakrika inläggningar med färskostfyllning ett perfekt tilltugg till allt grillat.Smakrika inläggningar med färskostfyllning ett perfekt tilltugg till allt grillat.

Vad bättre än att grillsäsongen är på intåg. Ni har väl inte missat dessa godingar – färskostfyllda grönsaksinläggningar.

Det är bara att öppna och lägga upp – klart att njutas. Välj mellan 8 sorter; Pepperballs, Kronärtskocka, Mykonos fårostsallad, Grön Peperoni, Röd Peperoni, Gröna oliver och vitlöksklyftor. Färskosten är pastöriserad och passar även gravida.

SMAKRIKA SÅSER
Grillsås: Mixa Mykonos fårostsallad tillsammans med 1 dl Creme Fraiche. För en het blandning mixa även den röda chilin.
Pepperballssås: Perfekt röra till en bakpotatis. Mixa Pepperballs och Grekisk yoghurt. Klicka direkt i potatisen.

PERFEKT PLOCKMAT
Smördegsinbakad Peperoni: Kavla ut smördeg till en rektangel, dela upp till 6 kvadrater. Finhacka grön och röd Peperoni. Placera i mitten av rutorna. Rulla ihop på diagonalen. Pensla med vispat ägg, strö sesamfrön över. Grädda i mitten av ugnen tills de fått fin färg (200°C).


Ämnen: Grill

Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius