2019-04-15 08:00Nyheter

Salamichips är barnens nya favorit till helgmyset

null

Barnens nya favorit är salamichips från PAUL och THOM. Chipsen finns i tre olika smaker och passar till alla tillfällen. Vare sig du är på utflykt, gör en sallad, eller bara har en mysig lördagskväll med familjen, så är salamichipsen ett perfekt tilltugg.
– Det bästa med dem är hur mångsidiga de är. De fungerar både till mellanmål, middag och helgmys, säger Thomas Lüttgenau, vd och grundare av PAUL och THOM.

Salamichipsen är tunna, har en hög kötthalt och smälter i munnen. De har snabbt blivit en favorit bland både stora och små. Den höga kvaliteten kommer från att chipsen efter rökning lufttorkas i tre veckor.
– Den höga kötthalten och rökningen i kombination med lufttorkningen, gör att salamichipsen får en rik och fint balanserad smak. Så länge förpackningen är oöppnad behöver chipsen inte förvaras i kylskåp. De är därför praktiska att ha med sig på en utflykt i naturen eller som snacks på längre bilresor, säger Thomas Lüttgenau.

För alla smaker
Just mångsidigheten har gjort att salamichipsen blivit ett älskat snacks i olika situationer. Eller som ett allsidigt tillbehör i köket. Ett tips som många har tagit till sig är till exempel att mikra chipsen i två till tre minuter på en tallrik. Efter att de svalnat är de perfekta som topping på pastan, eller som den avgörande finishen i din favoritsallad. Det är också ett tilltugg som de vuxna inte kan räkna med att få ha för sig själva. Salamichipsen har nämligen på kort tid blivit barnens favorit.
– Med de tre smaksättningarna classic, chili och vitlök passar de både för personer med djärvare smakpreferenser och för de som föredrar den klassiska smaken av en riktigt god salami, avslutar Thomas Lüttgenau.


Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius