2020-04-02 16:10Bloggpost

Unna dig lite vardagslyx

Unna dig något riktigt gott - charklyx! Njut av salamichips, fuet, salami napoli, salami spinata och prosciutto.Unna dig något riktigt gott - charklyx! Njut av salamichips, fuet, salami napoli, salami spinata och prosciutto.

Njut hemma och unna dig lite lyx – duka upp med en charkbricka! Vi föreslår en charkbricka med oliver och grissini som tilltugg. Lägg upp charken och servera direkt från en skärbräda urmysigt för både barn och vuxna – ger mer tid att njuta tillsammans. 

INGREDIENSER
Fuet salami
Salami Napoli
Salami Spinata
Salamichips
Prosciutto
Grissini
Oliver och soltorkade tomater

Tips: Låt charken ligga framme i rumstemperatur i cirka tio minuter innan ni äter – då låter ni charkens smaker verkligen få träda fram.


Om PAUL och THOM

​PAUL och THOM är en svensk livsmedelsleverantör med fokus på att hitta och leverera högkvalitativa produkter från medelhavet till den svenska marknaden. Vår ambition på PAUL och THOM är att ge dig mer matglädje och njutning tillsammans med dina vänner och familj – och tapas tycker vi är det bästa sättet. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa produkterna och gjort det enkelt för dig – bara öppna, lägg upp och njut.


Kontaktpersoner

Åsa Anvelius
Marknadschef | CMO
Åsa Anvelius