2021-11-04 06:50Nyheter

Dags för Kvix Wellstar, en injektion av välmående till hela Sverige

På måndag 8:e november är det dags att dra igång världens första och största talangjakt för hälsoinspiratörer som streamar wellness. En miljon kronor ligger i potten för vinnaren av Kvix Wellstar. Vinnaren utses av tittarna, som genom röstning skickar sin favorit vidare till finalveckan. Där gör de 50 bästa upp om vem som ska bli årets Wellstar.

"Wellstar är mer än en talangjakt. Det är en injektion av välmående till hela Sverige. Med Wellstar vill Kvix, tillsammans med namnstarka partners, bidra till en ökad folkhälsa både fysiskt och mentalt", säger Johan Thomasson, grundare och VD på Kvix.

Hela tävlingen sker digitalt. Förutom tittarna och medlemmarnas röster kommer en jury, bestående av kända namn som Sofia Wistam, Viktor Frisk, Fredrik Hallgren och Malin Gabrielsson att följa tävlingen. De har varsitt wild card som de kan dela ut och på så sätt skicka varsin deltagare direkt till finalveckan.

Hälsomedvetna personer bör inte missa denna möjlighet till en månad fullspäckad med livestreamade event från inspiratörer inom hela wellness-segmentet. Den 20 december koras vinnaren i ett livesänt event på Kvix.se.

 


Om Partnerinvest Norr

Partnerinvest Norr är ett riskkapitalbolag, aktivt i Norr- och Västerbotten, som investerar i bolag med spännande, skalbara affärsmodeller och drivna entreprenörer. Vi startade vår verksamhet våren 2010 på initiativ av Norrlandsfonden och Almi Invest. Partnerinvest Norr har god kunskap om ägarkapital och investeringar i norra Sverige.

Kontaktpersoner

Lena Fridlund Forsgren
INVESTMENT MANAGER
Lena Fridlund Forsgren