2018-03-01 14:06Pressmeddelande

YouTube-stjärnan Joakim Lundell till Parken Zoo

null

Multiartisten och YouTube-stjärnan Joakim Lundell har slagit rekord 2017 med fem singlar på Top 5 (varav två förstaplatser) samt streamingrekord med jättehiten "All I need".  Söndag den 15 juli uppträder han på Parken Zoo.

All Joakims musik bygger på historien om hans dramatiska liv och uppväxt som flera hundra tusen svenskar också kunnat läsa om i storsäljande självbiografin "Monster" som släpptes under hösten.

Nu blir Joakims historia och hela universum en sprakande visuell liveshow och söndag den 15 juli står han på Stora scenen i Parken Zoo. Joakim tar med sig gästartister och alla hitsen plus några överraskningar som fansen kommer att känna igen!

-Joakim Lundell är otroligt välkänd för vår yngre publik som följt honom på youtube och vi har haft många som skrivit till oss och önskat att han ska komma till Parken Zoo, säger Camilla Delac, artistbokare och marknadschef. Söndag den 15 juli är det dags och det är nog första gången Parken Zoo bokar en youtubestjärna och en DJ-akt till en söndagsmatiné fortsätter Camilla.


Joakim Lundell är under namnet Jockiboi YouTube-fenomenet som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än SVT och TV4 tillsammans. Han är utan tvekan en av landets största influencers.

Tidigare i år debuterade Joakim Lundell som artist under eget namn – och framgången har varit lavinartad. "All I Need" har streamats över 40 miljoner gånger, och uppföljaren "My Addiction" har svept topplistorna.

Joakim Lundells show ingår i Parken Zoo ordinarie entré samt i säsongskorten.

För mer info Camilla Delac marknadschef och artistbokare
0705-927560, camilla.delac@parkenzoo.se

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägd.  Mer info www.parkenzoo.se


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner