2015-08-08 08:55Pressmeddelande

Stölden vid campingen polisanmäld

Under torsdagen den 6 augusti fick campingen invid Parken Zoo besök av fräcka tjuvar. En bil samt föremål från husvagn har stulits. Polisen är inkopplad och bilen som stals, en Chevrolet Orlando, har inte återfunnits. Har någon mer information om stölden kan man direkt vända sig till polisen på nummer 114 14.

”Fräcka tjuvar har i torsdags slagit till på campingen och ärendet är överlämnat till polisen”, säger Lennart Sundén, tf vd Parken Zoo. ”Vi har bra rutiner för säkerhet och kompetent personal på plats och nu hoppas vi att polisens gedigna arbete snart kommer att få fast de ansvariga. Om någon sett eller hört hör av er till polisen med det samma".

”Som hyresgäst på camping ansvarar man alltid för all säkerhet i sin vagn och sin bil på hyrd tomt, men självklart är vi nu också extra vaksamma. Vi var i kontakt med familjen redan när incidenten inträffade och självklart är den här typen av händelser mycket beklagligt”, avslutar Lennart.

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt med alltid något nytt att lära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är kommunalägt och ingår i Eskilstuna Kommunföretag AB. Mer info www.parkenzoo.se


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner