2018-03-22 09:18Pressmeddelande

Sigrid till Parken Zoo

null

Sigrid Bernson är en av Sveriges mest kända proffsdansare och numera även en känd sångerska, vi såg henne i Melodifestivalen med låten "Patrick Swayze" som tog henne till Andra chansen. I fjol debuterade hon med singeln "This Summer" och följde också med på Samir & Viktors sommarturné. Sommaren 2018 åker hon ut på egen hand och i augusti gästar hon Parken Zoo.

Sigrid Bernson har medverkat många år i Let's Dance, hon har vunnit två gånger, en gång med Anton Hysen och en gång med Benjamin Ingrosso. 2017 debuterande hon med singeln ”This Summer” och följde även med Samir & Viktor på deras turné. I år ger hon sig ut med två dansare på egen turné och publiken lär få höra låten "Patrick Swayze" som tog henne till Andra chansen i Melodifestivalen.

Söndag den 5 augusti kommer hon till Parken Zoo, samma dag som en annan dansant person kommer till Parken Zoo – Musical.ly-stjärnan Theoz en ung begåvad kille som bl.a. lärde Samir & Viktor att "Shuffla" inför deras framträdande i Melodifestivalen.

Artistuppträdandena i Parken Zoo ingår i entréavgiften och i säsongskortet.

För mer info: Camilla Delac, marknadschef 0705-927560, camilla.delac@parkenzoo.se

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägd.  Mer info www.parkenzoo.se


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner