2015-04-24 16:28Pressmeddelande

Samir & Viktor till säsongspremiären av Parken Zoo 1 maj

null

Den 1 maj spelar Samir & Viktor klockan 10.30 på säsongspremiären av Parken Zoo. Självklart kan alla som vill ta en groupie med sina Mellofavoriter, tid finns också för autografskrivning. Samtidigt landar också en helt ny Dinosaurieutställning med nya rytande urtidsdjur och så kan man få träffa parkens alla nyfödda djurungar på nära håll.

”Vilken härlig start på säsongspremiärdagen”, säger Camilla Delac, marknadsansvarig Parken Zoo. ”Vi är självklart extra stolta att de väljer att komma hit då jag vet att de har stor publik i vår målgrupp. Redan klockan 10.30 intar Samir & Viktor Terrassen”.

Förutom Groupie framför dunderduon också sin låt Success på Terrassen som ligger precis ovanför huvudentrén. Efteråt finns tid att både ta groupie och skriva autografer.

Ny Dinosaurieutställning på plats 1 maj

Säsongspremiären bjuder också på en annan rytande färsk nyhet; den nya Dinosaurieutställningen. I år med en fräsch uppsättning av verklighetstrogna, rörliga och rytande urtidsdjur. Pressvisning med mer information om utställningen hålls onsdagen den 29 april. Ackreditering behövs.

Träffa alla nyfödda djurungar på nära håll – matning på nära håll

Då man kommer nära djuren i Parken Zoo är djurmatningarna en favorit för hela familjen. För att ge djuren extra utmaning och stimulans matas de på ett liknande sätt som när de äter sin mat i det vilda. Något som gör det extra spännande att bekanta sig med parkens alla spännande djur.

”Har vi tur kommer säsongspremiärbesökare få en glimt av våra riktigt färska nykomlingar Amazonas. Sedan får man se vitkindade gibbonungen och världskändisen Olivia för att nämna några. En perfekt dagsutflykt att planera in och passa självklart också på att köpa årskort”, avslutar Camilla Delac.

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt med alltid något nytt att lära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är kommunalägt och ingår i Eskilstuna Kommunföretag AB. Mer info www.parkenzoo.se


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner