2013-02-14 16:10Pressmeddelande

Pressinbjudan: Parken Zoo presenterar ny VD och ny vice VD/Djurparkschef

PRESSINBJUDAN

I morgon (fredag) presenterar Parken Zoo ny VD och ny vice VD/Djurparkschef, som tillsammans med Parken Zoos ordförande Tommy Hamberg medverkar vid pressträffen. 

När: Fredagen den 15 februari, kl 14.00

Var: Huvudbyggnaden vid Parken Zoos camping, Tuna park-området (Observera att det är en annan lokal än vid tidigare pressträffar)

Kontakt
Tommy Hamberg, Ordförande, Parken Zoo, 0702632305


Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. Här finns djurparken med ett hundratal arter, där vi bedriver forskning i världsklass för att rädda utrotningshotade djur. Tillsammans med Zoo-skolan, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är kommunalägt och ingår i Eskilstuna Kommunföretag AB.


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner