2015-03-24 10:06Pressmeddelande

Måns Zelmerlöw till Parken Zoo 12 juli med The Heroes Tour

null

Melodifestivalvinnaren Måns Zelmerlöw kommer till Parken Zoo den 12 juli med sin ”The Heroes Tour”. En turné riktad till ”riktiga hjältar”; de som står upp mot mobbing och utanförskap. Konserten är inkluderad i ordinarie Parken Zoo-entré och årskort.

“Jag lever i det största lyckoruset någonsin nu efter finalen och är så otroligt taggad att få komma ut och träffa alla fans i sommar! Eurovision blir en magisk upplevelse och en häftig uppvärmning inför sommaren. Jag vill verkligen tillägna The Heroes Tour till alla älskade fans som röstat och hejat på mig under resan. De är mina hjältar, berättar Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw vann överlägset svenska Melodifestivalen med sin låt Heroes. Inte bara låten utan även hans annorlunda scenshow har placerat Måns som oddsfavorit till att ta hem segern även i Eurovision.

”Måns Zelmerlöw bevisar med sin vinst i mellon att han är en av våra mest folkkära artister som går hem både hos ung och gammal”, säger Camilla Delac, marknadschef Parken Zoo Eskilstuna. ”Att turnén har ett fint budskap som vänder sig till de hjältar som står upp mot mobbing och utanförskap gillar vi extra mycket. Vi håller nu tummarna för Måns inför alla internationella deltävlingar, för oss är han en riktig stor hjälte”. 

Söndagen den 12 juli kommer Måns till Parken Zoo med sin ”The Heroes Tour”. En konsert som kommer att ingå i ordinarie Parken Zoo-entré och i årskortet. Till sommaren släpps också hans nya album.

Måns Zelmerlöw gästade Parken Zoo senast 2007, då han startade sin dåvarande sommarturné på självaste Nationaldagen på stora scenen i Parken Zoo.

För mer information, kontakta:

Camilla Delac, marknadschef Parken Zoo Eskilstuna, 016 100 108,camilla.delac@parkenzoo.se

Mer information om Måns Zelmerlöw och hans turnéplan hittar du på livenation.se

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt med alltid något nytt att lära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är kommunalägt och ingår i Eskilstuna Kommunföretag AB. Mer info www.parkenzoo.se


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner