2017-03-29 11:18Pressmeddelande

Kapten Röd till Parken Zoo

null

Kapten Röd till Parken Zoo!

lördag den 8 juli kommer Kapten Röds HUNDRALAPPEN till Parken Zoo, Eskilstuna, det är en rikstäckande turné i samarbete med Programbolaget och precis som namnet antyder så kommer alla biljetter kosta endast 100kr!

Konceptet till HUNDRALAPPEN föddes ur Kapten Röds önskan att nå ut till så många som möjligt av sin publik. Under årens lopp är det just lyssnarna och publikens stöd som fått honom att återvända till musiken - insikten att hans lyssnarskara sträcker sig över alla samhällsklasser, ideologier och platser runtom i landet blev själva grunden som turnén sedan formades efter.

”- Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken.” säger Kapten Röd själv.

Kapten Röd är aktuell med låten samt musikvideon Över Min Döda - Utöver turnédatumen så spelar även Kapten Röd på utvalda festivaler och alla sommarens speldatum går att finna på kaptenrod.se - Där även förköp till alla turnéstopp går att köpa.

(Alla konserter har 13-årsgräns om inte annat anges av den lokala arrangören.)

TURNÉDATUM - HUNDRALAPPEN:

Malmö - Folkets Park - 17/6

Västerås - Cityfestival - 29/6

Halmstad - Brottet - 7/7

Eskilstuna - Parken Zoo - 8/7

Norrköping - Hugo - 21/7

Örebro - Strömpis Trädgård - 3/8

Hofors - Folkets Park - 5/8

Helsingborg - Sundspärlan - 11/8

Trollhättan - Folkets Park - 18/8

Huskvarna - Folkets Park - 19/8

Göteborg - Trädgårdsföreningen - 2/9

Frågor gällande intervjuer och/eller press inför och under turnén hänvisas till

Elin Hedman PR elin@ehpr.se tel: 0738000646

Övrig kontaktinformation - Se nedan:

Kontakt/Management: carl@kaptenrod.se

Booking: gillis@swingkids.se

Web: kaptenrod.se

Spotify: Kapten Röd

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägd.  Mer info www.parkenzoo.se


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner