2015-04-24 13:55Pressmeddelande

Inbjudan pressvisning nya Dinosaurieutställningen 29 april Parken Zoo Eskilstuna

Pressvisning av en helt ny Dinosaurieutställning på Parken Zoo Eskilstuna sker onsdagen den 29 april. För tredje året i rad återvänder de populära skräcködlorna med nya rytande och rörliga urtidsdjur. Klockan 11.00 starta specialvisning för press/media.
Pressackreditering obligatoriskt.

När: onsdag, 29 april, klockan 11:00

Var: Stora entrén Parken Zoo Eskilstuna, ackrediteringen öppnar 10:45

Under pressvisningen finns det möjlighet att filma och fotografera utställningen med verklighetstrogna, rytande och rörliga dinosaurierna.

Press får även ta del av andra spännande nyheter inför säsongspremiären och kommande sommarsäsong. Har vi tur får vi också träffa nykomlingarna i Amazonas. 

Öppnar för allmänhet: Dinosaurieutställningen öppnar sedan för allmänheten vid säsongspremiär den 1 maj.

För pressackreditering kontakta Camilla Delac, camilla.delac@parkenzoo.se, tel 016-100 100. Plats för ackreditering är stora entrén Parken Zoo Eskilstuna.

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt med alltid något nytt att lära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är kommunalägt och ingår i Eskilstuna Kommunföretag AB. Mer info www.parkenzoo.se


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se


Kontaktpersoner