2019-02-25 16:47Nyheter

Sommarens artister 2019

Babblarna till Parken Zoo 23 juni och 28 juliBabblarna - den andra musikalen

 

Babblarna, Samir och Viktor var förra årets publikfavoriter och återkommer till Parken Zoo i sommar igen. Men även några nya namn som Wiktoria och barnfavoriterna Arne Alligator kommer att stå på parkens scener 2019.

 

Snart är alla sommarens artister bokade till Parken Zoo och det är som vanligt stort fokus på småbarnsfamiljerna. Babblarna, Arne Alligator, Kompisbandet är föreställningar för de allra minsta. 

-När Babblarna kom förra året var det nästan rockstjärnestämning innan föreställningarna, skillnaden var dock att publiken var väldigt väldigt små och satt helt förtrollande under föreställningen säger Camilla Delac marknadschef och som bokar alla artister.

-Vi är också lite spända på Arne Alligator som varenda småbarnsförälder börjar nynna på när man nämner dem. De har hållit på ett tag och kommer från Finland men har fått en youtubesuccé här i Sverige på senare år, fortsätter Camilla.

 

 

På stora scenen uppträder Samir & Viktor, Wiktoria och Sean Banan. Wiktoria blir ny för Parken Zoo-publiken i år och men är redan en rutinerad artist och går bl.a. för tredje året i rad upp i Melodifestivalsfinalen. 

 

Sommarens program:

 

Babblarna 23 juni och 28 juli– Andra musikalen 

Dunderscuccén från förra året får en uppföljare. En färgglad, bubblig interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk.

Babblarna kommer på besök två gånger i år med flera föreställningar per dag.

 

Sean Banan 30 juni 

Sean Banan firar i år 10-årsjubileum och vi ser till att hela Parken Zoo blir bananifierade.

Sean Banan har alltid ett fint budskap i sina shower och det är svårt att stå still när han intar scenen. 

 

Samir & Viktor 7 juli

Den ständigt aktuella duon som tog förra årets publikrekord i Parken Zoo. Det blir alltid allsång och massor av dans från publiken när de intar scenen – dessutom har alltid Samir & Viktor varit noga med att träffa alla sina fans efter showen.

 

Wiktoria 14 juli

Melodifestivalaktuella Wiktoria ger sig i sommar ut på egen turné efter att bl.a. varit med på Diggiloturnén. Wiktoria är aktuell i melodifestivalen för tredje året i rad. Hon har varje gång lyckats tas sig direkt till final.

 

 

 Arne Alligator 4 aug
Arne Alligator & Djungeltrumman har 40 miljoner visningar på YouTube har blivit känd i hela Norden. På scenen gör de en intensiv och humoristisk show där Tomas sjunger, Macke rockar på gitarren och Arne hittar på hyss och spelar på sina röda congas. 

 

 

Kompisbandet 10 aug

Kompisbandet har under 2018 blivit en viral succé för barn och deras föräldrar. Med lekfullhet och hög kvalitet har bandet berikat publiken med härlig musik, dans och rörelser. Bandet finns på Youtube och har fått över fyra miljoner streams på bara några månader. Föreställningen är inspirerad av de populära Barnkammarböckerna med sånger om krokodiler, apor, hajar, kakor m.m.

 

För mer info Camilla Delac, marknadschef 0705-927560 camilla.delac@parkenzoo.se

 

 


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se