2020-03-06 10:01Nyheter

Hanna Ferm till Parken Zoo i sommar

Hanna Ferm till Parken ZooHanna Ferm foto Monika Manowska

Söndag den 12 juli kommer stjärnskottet och Melodifestivalaktuella

Hanna Ferm till Parken Zoo.

 

Sommarsäsongen börjar närma sig och parken håller som bäst på att planera in sin artistsommar. Hanna som gick direkt till final i sista melodifestivalomgången är nu favorittippad med sin låt ”Brave” i den stora finalen nu på lördag den 7 mars.

Hanna slog igenom redan 2017 i IDOL som en mycket stark finalist och hamnade tvåa efter Chris Kläfford.  Ferm som endast är 19 år var med i Melodifestivalen redan förra året och kom trea i en duett med artisten Liamoo.

 

Söndag den 12 juli kommer hon till Parken Zoo på Stora scenen kl 14.00.

Uppträdandet ingår i entréavgiften och i säsongskortet.

 

För mer info, Camilla Delac, marknadschef; camilla.delac@parkenzoo.se tel. 0705927560


Om Parken Zoo

Parken Zoo i Eskilstuna grundades 1898 och är idag ett av Sveriges mest besökta utflyktsmål. En perfekt dagsutflykt, här finns alltid något nytt att lära och du kommer våra djur riktigt nära. Här finns djurparken med ett hundratal arter varav flera ingår i internationella bevarandeavelsprojekt via den europeiska djurparksföreningen, EAZA. Tillsammans med (Zoo-skolan), utbildningsverksamhet, badet, nöjesparken och uppträdanden av folkkära artister finns något för alla i familjen. Bolaget är sen augusti 2016 privatägt Mimir Capital AB. Mer info www.parkenzoo.se