2022-08-11 09:56Tlačová správa

OnRobot Screwdriver

OnRobot ScrewdriverOnRobot Screwdriver

Na montažnem traku lahko pogosto vidimo operaterje, ki delajo z občutljivimi elektronskimi komponentami izredno visoke vrednosti. Pogosto opravljajo enaka, ponavljajoča se opravila in zategujejo najmanjše vijake, s katerimi je težko ravnati.

OnRobot naša rešitev za izvijače, je dodala nove funkcije, ki so razširile obseg možnosti avtomatizacije:

✔️ Podaljška konice orodja (50 mm in 100 mm) omogočata delo v tesnih in omejenih prostorih.

✔️ Funkcija samoreznega vijaka ponuja možnost za vijačenje v naprej izvrtane luknje, funkcija pred vijačenja pa funkcijo pred vijačenja.

✔️ Pritrdilni elementi za vijačne podajalnike.



Informácie OnRobot

Spoločnosť OnRobot sa stala globálnou spoločnosťou v júni 2018 zlúčením dánskej firmy OnRobot, maďarskej firmy OptoForce a americkej firmy Perception Robotics. Krátko nato sa spoločnosť rozrástla o dánsku firmu Purple Robotics. Práva duševného vlastníctva patriace spoločnosti Blue Workforce boli nadobudnuté v apríli 2019. Každá spoločnosť bola známa vývojom jedinečných technológií pre kolaboratívne aplikácie a spolu predstavujú impozantný zoznam najlepších nástrojov v danom odvetví. Medzi tieto nástroje patria chápadlá, snímače, meniče nástrojov a softvér, ktoré umožňujú malým a stredným výrobcom automatizovať ich procesy ako nikdy predtým – a to rýchlo, efektívne a hospodárne.


Kontakty

Vikram Kumar
General Manager, EMEA
Vikram Kumar