2022-10-03 06:00Tlačová správa

Novo 2FGP20 – Set za prijemanje za zaboje KLT

2FGP20 – Set za prijemanje za zaboje KLT

2FGP20 - Komplet za prijemanje za zaboje KLT. Z veseljem vam sporočamo, da je podjetje OnRobot predstavilo nov komplet za prijemanje za vzporedno prijemalno glavo 2FGP20. Komplet za prijemanje izboljša primernost glave prijemala za ravnanje z zaboji KLT in drugimi odprtimi plastičnimi zabojniki.

Novi komplet za prijemanje za prijemalo 2FGP20 ponuja dodatne možnosti za paletiranje in rokovanje v številnih panogah, kjer je treba rokovati z zaboji KLT in drugimi odprtimi plastičnimi zabojniki. Model 2FGP20 z novim kompletom za prijemanje bo ena prvih - morda celo prva - standardna rešitev glave prijemala na trgu za ravnanje s tovrstnimi zaboji.

Kaj so KLT zaboji?

Zaboji KLT, znani tudi kot Euro kontejnerji, so industrijske skladiščne enote v skladu s standardom VDA 4500, ki ga je prvotno določilo nemško združenje avtomobilske industrije (VDA) za avtomobilsko industrijo. Vendar pa so nato ta standard sprejele tudi številne druge proizvodne panoge, vključno z industrijo hrane in pijač, elektronsko industrijo in prometno industrijo. Ti zaboji so na voljo v različnih velikostih in različicah, na primer zaprti ali perforirani, zaboji, namenjeni drugim panogam, ne le avtomobilski, pa so lahko manjši od standardnih, ki se uporabljajo v avtomobilski industriji. Vendar imajo vse različne vrste skladiščnih enot eno skupno značilnost: rob za prijemanje na danem zaboju.

Funkcija prijemanja

Novi komplet za prijemanje, zasnovan za zabojnike KLT, varno drži zabojnike, saj se enote za prijemanje lahko prilagodijo tako, da se prilegajo robu za prijemanje večine različic zabojnikov, kar omogoča dvigovanje in premikanje zabojnikov.

2FGP20 ima skupno težo 4,13 kg, vključno z novim kompletom prstov, glava prijemala pa lahko premika škatle do 20 kg.

Komplet vključuje dva kompleta za prijemanje, ki ju je mogoče enostavno namestiti na oprijemalno glavo 2FP20, oprijemalne mehanizme podpornih enot za prijemanje pa je mogoče prilagoditi vrsti zabojnika.



Informácie OnRobot

Spoločnosť OnRobot sa stala globálnou spoločnosťou v júni 2018 zlúčením dánskej firmy OnRobot, maďarskej firmy OptoForce a americkej firmy Perception Robotics. Krátko nato sa spoločnosť rozrástla o dánsku firmu Purple Robotics. Práva duševného vlastníctva patriace spoločnosti Blue Workforce boli nadobudnuté v apríli 2019. Každá spoločnosť bola známa vývojom jedinečných technológií pre kolaboratívne aplikácie a spolu predstavujú impozantný zoznam najlepších nástrojov v danom odvetví. Medzi tieto nástroje patria chápadlá, snímače, meniče nástrojov a softvér, ktoré umožňujú malým a stredným výrobcom automatizovať ich procesy ako nikdy predtým – a to rýchlo, efektívne a hospodárne.


Kontakty

Vikram Kumar
General Manager, EMEA
Vikram Kumar