2023-05-30 06:26Sajtóközlemény

Az OnRobot nyerte a DIRA Technology Award 2023 díjat

OnRobot and DIRA AwardOnRobot receives DIRA Award

Az OnRobot megnyerte a DIRA Technológiai Díjat 2023-ban forradalmi D:PLOY technológiájáért

 

Odense, Dánia - Örömmel jelentjük be, hogy az OnRobot megnyerte a rangos DIRA Technológiai Díjat 2023-ban. Az elismerés az OnRobot innovatív D:PLOY technológiáját ismeri el, amely lehetővé teszi a együttműködő alkalmazások egyszerű telepítését és újratelepítését anélkül, hogy mélyreható robotismeretekre lenne szükség.

 

A DIRA Technológiai Díj 2023 az egyik legjelentősebb technológiai díj Dániában, és az ország leginnovatívabb és áttörő technológiáit díjazza. A jelölteket azért választották ki, mert képesek jelentős és valós kihívásokat megoldani a társadalomban, és az OnRobot-ot a dán technológiai és üzleti közösség kiváló bírái választották a győztesnek.

 

"Nagyrabecsüléssel vesszük át a DIRA Technológiai Díjat 2023-ban" - mondta Enrico Krog Iversen, az OnRobot vezérigazgatója. "A D:PLOY technológia áttörést jelent azoknak a vállalatoknak, amelyek robotikát és automatizálást kívánnak bevezetni, és izgatottak vagyunk, hogy elismerik erőfeszítéseinket, amelyekkel a robotokat felhasználóbarátabbá és elérhetőbbé tesszük."

 

A D:PLOY technológia lehetővé teszi a robotok könnyű és gyors telepítését különböző iparágakban, így ideális megoldás a folyamatok automatizálását tervező vállalatok számára. A technológia kompatibilis számos különböző típusú technológiával, így a munkavállalók könnyedén bevezethetik a robotikát mélyreható robotismeretek nélkül.

 

"Az a véleményünk, hogy a D:PLOY technológia forradalmasíthatja a vállalatok automatizálási gondolkodásmódját" - mondta Iversen. "A robotok hozzáférhetőbbé és felhasználóbarátabbá tétele révén segíthetünk megoldást találni az iparágak munkaerőhiányára."

 

A DIRA Technológiai Díj 2023 kiváló elismerése az OnRobot elkötelezettségének az innováció és a technológia iránt.


Rólunk OnRobot

Az OnRobot 2018 júniusában alakult globális vállalattá a dán OnRobot, a magyar OptoForce és az amerikai Perception Robotics egyesülésével. A dán Purple Robotics céget nem sokkal később üdvözölték a csapatban. A Blue Workforce tulajdonát képező IP-eszközöket 2019 áprilisában szerezték be. Mindegyik vállalat arról volt ismert, hogy egyedi technológiákat fejlesztett ki együttműködési alkalmazásokhoz, és együtt alkotják az iparág legjobb eszközeinek hatalmas tárházát. Az eszközök között megfogók, érzékelők, szerszámcserélők és szoftverek találhatók, amelyek lehetővé teszik a kis- és közepes méretű gyártók számára, hogy folyamataikat minden eddiginél jobban automatizálják – gyorsan, hatékonyan és költséghatékonyan.


Kapcsolatok

Aida Rodo
Global Communications
Aida Rodo