2023-01-27 08:13Hírek

Az OnRobot forradalmian új D:PLOY platforma

Az OnRobot a forradalmian új D:PLOY platformmal segíti elő a piac növekedését

A D:PLOY automatizálja a robotok telepítését több alkalmazáshoz közvetlenül a gyárban, programozás vagy szimuláció igénye nélkül, ami a hagyományos megoldásokhoz képest akár 90%-os időmegtakarítást eredményez.

Odense, Dánia, 2022. január 12: Az OnRobot küldetése, hogy lebontsa az automatizálás akadályait, és minden méretű vállalkozás számára elérhetővé tegye az együttműködő automatizálás előnyeit, ezért világszerte elérhető módon elindította a D:PLOY-t, a várva várt zászlóshajó platformot. A D:PLOY az iparág első automatizált platformja együttműködő alkalmazások létrehozásához, futtatásához, felügyeletéhez és újbóli telepítéséhez. A D:PLOY a robotalkalmazások üzembe helyezésének és működtetésének automatizálásával lehetővé teszi, hogy a teljes alkalmazások néhány egyszerű lépésben, nulla programozással, közvetlenül a gyártócsarnokban telepíthetők és áttelepíthetők legyenek – mindezt néhány órán belül. Az induláskor a D:PLOY platform a raklapozást, a CNC-gépkiszolgálást, a csomagolást és az átrakást (pick-and-place) támogatja, a jövőben pedig további folyamatokat terveznek bejelenteni.

„A kezdetektől fogva az OnRobot célja volt a D:PLOY platform kialakítása, és hogy az képes legyen az automatizálás valódi demokratizálására. Évekig dolgoztunk az alapokon” - mondta Enrico Krog Iversen, az OnRobot vezérigazgatója. „Ma az iparág legszélesebb körű eszköztárát és alkalmazási megoldásait kínáljuk minden vezető robotmárkához - mindez pedig az „Egy rendszer, zéró komplexitás” filozófiánkon alapul. Most, hogy az építőelemek a helyükön vannak, végre elindíthatjuk a D:PLOY első verzióját, amely az egész iparágban piacot fog teremteni.”

Hogyan működik a D:PLOY

A D:PLOY az alkalmazások létrehozásához és futtatásához szükséges számos manuális lépést automatizál. A D:PLOY automatikusan felismeri a legtöbb telepített hardvert, és a munkaterületen meghatározott akadályok és cellahatárok alapján generálja a robot mozgását. A programlogika, a jelek cseréje, az eseménykezelés és a robot mozgása automatikusan létrejön a teljes alkalmazáshoz néhány bemeneti adat, például a munkadarab tulajdonságai és a felszedési pozíció alapján.

A D:PLOY sosem látott mértékben csökkenti a robotcellák telepítési idejét és összetettségét. Például egy raklapozó alkalmazás kezdeti telepítése 40 óráról 4 órára csökken, ami 90%-os időmegtakarítást jelent. Ugyanilyen fontos, hogy amikor a gyártási követelmények megváltoznak, a D:PLOY rugalmasan lehetővé teszi az alkalmazás gyors újrafelhasználását új termékeknél vagy munkadaraboknál. A valós idejű felügyelet javítja a termelékenységet és minimalizálja az állásidőt.

Miért ajánljuk?

☑️ Automatizálás gyorsabban, könnyebben és kockázatok nélkül

☑️ Akár 90%-os időmegtakarítás az üzembeállítás során a gyorsabb megtérülés érdekében

☑️ Megoldás a munkaerőhiánnyal kapcsolatos problémákra

☑️ Növelje a termelékenységet, és utasítsa maga mögé a versenytársakat

☑️ Mentesítse a gépkezelőket a kellemetlen feladatok alól

☑️ Vegye kezébe az automatizálás irányítását

Szeretne többet megtuni a forradalmian új találmányunkról ? Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesülhessen a fontos aktualitásokról



Rólunk OnRobot

Az OnRobot 2018 júniusában alakult globális vállalattá a dán OnRobot, a magyar OptoForce és az amerikai Perception Robotics egyesülésével. A dán Purple Robotics céget nem sokkal később üdvözölték a csapatban. A Blue Workforce tulajdonát képező IP-eszközöket 2019 áprilisában szerezték be. Mindegyik vállalat arról volt ismert, hogy egyedi technológiákat fejlesztett ki együttműködési alkalmazásokhoz, és együtt alkotják az iparág legjobb eszközeinek hatalmas tárházát. Az eszközök között megfogók, érzékelők, szerszámcserélők és szoftverek találhatók, amelyek lehetővé teszik a kis- és közepes méretű gyártók számára, hogy folyamataikat minden eddiginél jobban automatizálják – gyorsan, hatékonyan és költséghatékonyan.