2020-04-07 09:08Pressemeddelelse

OnRobots Soft Gripper tilbyder superfleksibel, fødevarecertificeret håndtering til udfordrende pick-and-place-applikationer

null

Den nye Soft Gripper med fødevarecertificering fra OnRobot er i stand til at plukke et stort udvalg af uregelmæssige former og sarte emner indenfor føde- og drikkevareindustrien, kosmetik- og lægemiddelproduktion samt fremstilling eller emballering

Odense, Danmark, den 19. marts 2020: Automatisering er nu blevet lettere inden for føde- og drikkevarer samt andre “rene” applikationer såsom kosmetik og lægemidler, hvor der er behov for at håndtere emner af meget forskellig art, lige fra æg og frugt til flasker og uregelmæssigt formede beholdere. OnRobots fleksible Soft Gripper anvender tre udskiftelige silikonestøbte sugekopper i stjerne- og firefingrede konfigurationer til fintfølende og præcis plukning af næsten enhver form for lille objekt på under 2,2 kg. Den elektriske Soft Gripper er fødevarecertificeret (overholder bestemmelserne i FDA 21 CFR om ikke-fedtholdige varer samt EF 1935/2004), og i modsætning til de traditionelle vakuumgrippere kræver den ingen ekstern lufttilførsel og kan dermed reducere både omkostningerne og kompleksiteten.


“Vores nye Soft Gripper udfordrer eksisterende løsninger til plukning af sarte emner, der er svære at få fat i og af forskellige størrelser,” siger administrerende direktør hos OnRobot, Enrico Krog Iversen. “I modsætning til proprietære løsninger tilbyder Soft Gripper problemfri integration med de fleste kollaborative robotter og lette industrirobotter ved hjælp af vores One System Solution.”

OnRobots prisbelønnede One System Solution er en platform, der giver samlet mekanisk og elektrisk grænseflade mellem førende robotarme og ethvert af OnRobots “end-of-arm”-værktøjer (EoAT). One System Solution er for nylig blevet udvidet til at omfatte integration med robotter fra ABB Robotics og Hanwha Precision Machinery. Nu kan brugerne af disse robotter drage fordel af den forenede mekaniske og elektriske grænseflade til ethvert OnRobot-produkt og dermed lette integrationen og skabe hurtigere ROI.

Soft Gripper er ideel til føde- og drikkevareapplikationer, men den leverer også fleksibel, fintfølende håndtering til fremstillings- og emballageindustrien.

Soft Grippers egenskaber:

  • Payload på op til 2,2 kg baseret på de håndterede emners form, blødhed og friktion
  • Grebdimensioner fra 11 til 118 mm, afhængigt af hvilken sugekop der anvendes
  • FDA-certificering
  • Fleksible, udskiftelige silikonesugekopper
  • Ideel håndtering af sarte genstande og uregelmæssige former
  • Intet behov for lufttilførsel
  • Hurtig, fleksibel implementering og problemfri integration med alle større robotmærker


Om OnRobot

OnRobot leverer et fuldt sortiment af Plug & Produce end-of-arm-værktøjer (EoAT) til kollaborative applikationer. Vores innovative gribere, sensorer og værktøjsomskiftere gør det muligt for producenterne at udnytte fordelene ved kollaborative og letvægts-industrirobotter til fulde: brugervenlige, billige og sikre at anvende ved siden af menneskelig arbejdskraft.