2022-08-04 08:35Tisková zpráva

OnRobot Screwdriver

OnRobot ScrewdriverOnRobot Screwdriver

Proč šroubovák OnRobot Screwdriver?

Automatizované šroubování zvyšující produktivitu a kvalitu nikdy nebylo snazší, inteligentnější nebo levnější. Inteligentní šroubovák OnRobot Screwdriver urychluje nastavení a programování se vším, co potřebujete, rovnou z krabice. Šroubovák jednoduše namontujte na jakékoliv robotické rameno přední značky a nasaďte vhodný bit. Pak přímo do uživatelského rozhraní robotu zadejte délky šroubů a utahovací momenty.

Na montážní lince se běžně setkáváme s operátory, kteří pracují s citlivými elektronickými komponenty vysoké hodnoty. Často vykonávají tentýž opakující se úkol, připevňují nejmenší šrouby, se kterými se obtížně manipuluje. Společnost OnRobot přidala do našeho řešení šroubováků nové funkce pro širší možnosti automatizace:

✔ Nástavce na hroty nástrojů (50 mm a 100 mm) umožňují práci ve stísněných a úzkých prostorách.

✔ Funkce samořezného šroubu umožňuje šroubování do předvrtaných otvorů, a při úkolech předmontáže funkci předmontážního šroubu.

✔ Instalační upevňovací prvky pro šroubové podavače.

 



O OnRobot

OnRobot vznikl jako globální společnost v červnu 2018 sloučením dánské společnosti OnRobot, maďarské společnosti OptoForce a americké společnosti Perception Robotics. Dánská společnost Purple Robotics přešla pod naše křídla krátce poté. Aktiva IP patřící společnosti Blue Workforce byla pořízena v dubnu 2019. Jednotlivé společnosti byly známé díky vývoji jedinečných technologií pro kolaborativní aplikace a společně představují impozantní katalog nejlepších nástrojů v oboru. Nástroje zahrnují uchopovače, senzory, měniče nástrojů a software, který umožňuje malým a středním výrobcům automatizovat jejich procesy jako nikdy předtím – rychle, efektivně a hospodárně.


Kontakty

Vikram Kumar
General Manager, EMEA
Vikram Kumar